Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismamik! Mozog a...

Gottacska kérdése:

18 hetes kismamik! Mozog a pocaklakó? jól vagytok? Hízással hogy álltok? Afp?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit! Remélem másnak is beválik ez a pici torna naponta. :)
2012. máj. 30. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:

igaz én már 20. héten vagyok, de azért megírom:

nekem 16. héten bejelentkezett a manóm, de akkor még nem ismertem fel biztosan csak sejtettem, hogy ő az, mert első babó...de végül a 19.hét elején megbizonyosodtam. nagyon érdekes, mert most 20+3 vagyok és ennyi idő alatt az épphogy érezhető pukkanásokból egészen jól érezhető kis "kavarások" lettek, annyira, hogy pl. tegnap este fürdés közben kívűlről is jól láthtaó volt, olyan nagyot rúgott!:)

nekem az afp-m tökéletes lett és a genetikai is szuper.

16+5 ösön 4 D-n mondták meg a nemét, amit a genetikain 19+5 ön is megerősítettek: kukacka:)

2 hét múlva megyek a cukorterhelésre.

hízással úgy állok, hogy 7,7 kg, amit igyekszem kordában tartani (60ról indultam), bár egyáltalán nem látszik rajtam, és nem is bűnőzök, de ez van...ha tartani tudnám pár hétig, akkor már nagyon elégedett lennék..

amúgy pedig tökéletesen vagyok, minden a legnagyobb rendben, nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok/vagyunk mindnyájan (férjem+bentlakásosunk) :)

2012. jún. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!