Lehet valami problémám ha ilyen cipőket\papucsokat hordok?
28 hetes terhes vagyok, sok ilyesmi papucsom van, és idáig szinte csak ilyeneket hordtam ahogy bejött a jó idő. De egyre nagyobb a pocakom és egész sokat is híztam, lehet valami probléma ebből? Hord még valaki sok magassarkút ilyenkor? köszi a válaszokat!
szia!
nem akarlak bántani de én nem hordanék ilyen cipőket,mert mi van ha megbotlasz a lépcsőn??vagy véletlen kitörik a sarka és elesel???megütöd a hasad és nagy baj is lehet belőle!de persze a te dolgod!!
Szia!
Én szívesen hordanék ilyeneket, de sajnos nem érzem biztonságosan egyensúlyban magam benne, pedig mindig csak ilyenekben járok, de erre a nyárra beszereztem néhány nagyon csinos lapos papucsot. Ilyenekben is vannak csinos, nőies darabok. Most nem kell a nőiességet ilyenekkel magassarkúkkal hangsúlyozni, ugyanis maga a terhesség nőiessé tesz. :)
Aki magassarkúakhoz van szokva, annak a lapos talpú cipők nagyon kényelmetlenek, csak úgy mint a magamfajtáknak a magassarkú, mert én spec kb 5 percig bírom magamon elviselni. :) De! Vannak enyhén magas sarkú cipők, olyan 3-4 cm-sek, és azok kényelmesek is (telitalpúakra gondolj), és tartják is a gerincet, valamint a bokád sem fog lesüllyedni a nagy tehertől később. Az én dokim is ajánlotta, hogy ilyen cipőt hordjak, ne teljesen laposat, mert az legalább olyan ártalmas, mint a magassarkú.
Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!