Miért rágja még mindig szét a cipőket papucsokat a kutyám?
Nincs eléggé lemozgatva. Sajna én is így járok mindig. A lassan 2éves szukánk csinálja ezt. Ki van ivartalanítva,2naponta visszük őket 8-10 km-es biciklizésre,a többi napon sokat játszunk és tanulunk. Van rengeteg játéka,nagy kert,de ez neki sajna nem elég,nagyon pörgős kutya. Mellette egy beagle van,míg ő meg nem jött,azt hittem,nincs nála pörgősebb kutya. Ha van időd,energiád,vidd hosszabb sétákra,fáraszd le,esetleg vidd reggel-este,hátha úgy levezeti. Nekem sajna reggel nincs időm,az esti neki meg elég,de addigra már szétrág egy-két cipőt.
Nem tudom elrakni előle valahová? Vagy még egy másik megoldás: Ha rajta kapod,üss kicsit az orrára,mondd,hogy nem szabad. Vedd el tőle a cipőt,és add oda a kedvenc játékát. Ha azt elkezdi rágni,dicsérd meg alaposan.
Elsőnek: a kutyus 1,5 éves,nem fél éves. Ilyenkor már nem nőnek a fogai,nem azért rág.
Egyébként viszitek sétálni? Van elég játéka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!