Buborékos víztől lesz valami problémám?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok, és pár napja hoztam magamnak egy kartonnal, már a fele is elfogyott de csak most jutott eszembe hogy lehet nem lenne szabad innom...2012. jan. 24. 18:23
1/7 anonim válasza:
nyugodtan ihatod szerintem!
én is világ életemben bubis vizet ittam-mind2 terhsségem alatt is végig. semmi bajt nem okoz. szoptatás alatt ittam csak mentest, mert azt kivántam s abbol többet meg tudtam inni.
2/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod. Majd ha savad lesz, akkor nem fogod bírni inni (bármennyire kívánnád, majd csípni fog a sav és akkor a bubik is, nem kellemes), de amúgy nem árt a picinek, és neked sem.
3/7 anonim válasza:
Puffadás, gyomorsav, egyébként semmi más. De ez a kettő bőven elég ahhoz, hogy megutáld a bubis vizet. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon megnyugtattatok! Attól nem félek hogy puffadok meg gyomorsavam lesz mert pl amikor kívánok valamit és baromira ég tőle utána a pocim akkor is eszem. Jól esik egyszerűen :-)
2012. jan. 24. 19:22
5/7 anonim válasza:
Én terhességem alatt végig azt ittam de megkérdeztem a védőnőmet is ő is mondta nyugodtan igyam ha jól esik.
6/7 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. (max puffadsz kicsit ha hajlamos vagy rá)
Én mind a két terhességem alatt is (és amúgy is) csak a bubis vizet tudom meginni (szóda, ásványvíz).
Semmi bajom nem volt tőle (és a babának sem) egyik terhesség alatt sem.
Ja, és napi minimum 2 üveg fogyott, ha nem több... (a többi tea volt)
7/7 A kérdező kommentje:
Jaj de szuper, köszönöm!
Nálam kb egy üveg fogy el napi szinten, és én mellé narancslevet iszom vagy valamilyen más dobozos gyümölcslevet.
2012. jan. 24. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!