Anyukák! Fiatok vagy lányotok lesz?
Figyelt kérdés
Környezetemben sokkal több kisfiú születik,mint kislány.Én magam is kisfiút várok!Csak kíváncsi lennék,hogy mennyien várnak kislányt és kisfiút!:) És a nevekkel hogy álltok? Tudjátok már mi lesz a neve?Hány hetesek vagytok?Hányadik baba?:) Barnabásunk lesz,34 hetesek vagyunk,és második baba.Van már egy 4 éves Áronunk:)2012. jún. 6. 15:49
11/21 anonim válasza:
39+1 hetes vagyok,kisfiút várok,Balázs lesz.Második baba kislányom Petra 12.én lesz 4 éves.
12/21 anonim válasza:
31 hetes vagyok, és kisfiú lesz. A nevét még nem tudjuk sajnos:( Első baba.
13/21 anonim válasza:
Igaz én még nem várok babát, de több velem egykorúnak (volt osztálytársak) van már babája. Egyik lánynak 2 kisfia van már, másiknak tavaly született kisfiú, harmadiknak most 1 hónapja, szintén kisfiú. :) Viszont általános iskolai osztálytársaim közül 2-nek kislánya, egynek kisfia van. Én is szeretnék már babázni, de még odébb lesz ez sajnos. :( Ha lány lesz, Kamillát szeretnénk a párommal, régebben volt már róla szó. :) Kisfiú nevet nem emlegettünk, de nem is tudom fiút vagy lányt szeretnék-e jobban. :) Mindegy, csak egészséges legyen... :) Mindenkinek sok boldogságot kívánok, és könnyű szülést!
14/21 anonim válasza:
Első babánkat várjuk, 37hetes vagyok. Kisfiunk lesz, Zénó :)
15/21 anonim válasza:
Nekem ismét kisfiam lesz, van már egy 2 éves Zétényem.
Most 32 hetes vagyok és még nem tudjuk, hogy hogy fogják hívni a babát.
16/21 anonim válasza:
Szia, 27 hetes vagyok, 3. baba lesz, kislány, és Szofinak fogják hívni.
Van egy 10 éves fiam Alex, és egy 3 éves kis hercegnőm, Zsüli :)
Boldog babavárást mindenkinek!
17/21 anonim válasza:
Szia! Gratulálok! 16 hetes vagyok, hetven százalék, hogy lány lesz, ebben az esetben Evelin. Ha fiú, akkor kb úgy fogják hívni, hogy Nem Tudom. :) Fiú nevek nem az erősségem, pedig a párom fiút akarna, mert majdnem az összes fiú volt osztálytársának lánya van. :)
18/21 anonim válasza:
Az én köreimben sokkal több a kislány mint a fiú! :-) Sőt! Én vagyok az egyetlen aki fiút vár. Első baba, kisfiú, 30. hét és Noel lesz. :-)
Mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!
19/21 anonim válasza:
Szia, 27 hetes vagyok, 3. baba lesz, ő is kislány (Nóra)
A nagy lányom 9 éves lesz 24-én ő Alexandra
A kicsi 2 éves ő Hanna
20/21 anonim válasza:
Nálunk a pocaklakó kisfiú,21 hetes és Boldizsár lesz. Már van egy 19 hónapos Flóránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!