Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Fiatok vagy lányotok...

Anyukák! Fiatok vagy lányotok lesz?

Figyelt kérdés
Környezetemben sokkal több kisfiú születik,mint kislány.Én magam is kisfiút várok!Csak kíváncsi lennék,hogy mennyien várnak kislányt és kisfiút!:) És a nevekkel hogy álltok? Tudjátok már mi lesz a neve?Hány hetesek vagytok?Hányadik baba?:) Barnabásunk lesz,34 hetesek vagyunk,és második baba.Van már egy 4 éves Áronunk:)

2012. jún. 6. 15:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
első baba, Kisfiú, 36.hétben vagyunk,és Zsombor lesz:):)
2012. jún. 6. 15:51
 2/21 anonim ***** válasza:
Kislányom van,ő 2éves és Regina. A pocakomban egy 10hetes pöttöm,őt még természetesen nem tudjuk mi lesz!:)))
2012. jún. 6. 15:52
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Én 37 hetes kismama vagyok.Első baba lesz,kislányt várok.Eliza lesz a neve.már nagyon várom,hogy megszülessen,izgulok.
2012. jún. 6. 16:03
 4/21 anonim ***** válasza:
59%

Első baba 18 hetes,de tegnap nem mutatta meg mije van...:)

Így vagy Lora vagy Noé lesz.

18hkm

2012. jún. 6. 16:07
 5/21 anonim ***** válasza:
4. baba, 4. kislány, a néven még nagyon gondolkodunk, van egy top 10-es lista, 28. hétben vagyok
2012. jún. 6. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
1 kislányom van. Az ismerőseim között 7 párnak kislánya, 2-nek kisfia van/lesz.
2012. jún. 6. 16:15
 7/21 anonim ***** válasza:
2 lányom van, a mostani baba még nagyon picike, nem tudjuk a nemét. Csak lánynevünk van, de az sem biztos még (Léna).
2012. jún. 6. 16:21
 8/21 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok és az első babánkat várjuk. Lénának hívják. :)
2012. jún. 6. 16:38
 9/21 anonim ***** válasza:

Szia! először is gratulálok!:)

mi kisfiút várunk,a nevével kapcsolatban még nem jutottunk dűlőre,de nagy esélyes az Áron és a Zsombor. 26. hétben járok és már nagyon,de nagyon türelmetlen kezdek lenni :( egyébként van már egy kislányunk,az ő neve Emília és már 2 éves! Igazi kis hölgy :)

2012. jún. 6. 16:43
 10/21 anonim ***** válasza:

Első baba kisfiú lesz, Máté. Az én környezetemben is több fiú születik mint lány :) 28 hetes vagyok :)

Boldog babavárást és jó egészséget minden mamának és babának!!!! :)

2012. jún. 6. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!