Babát szeretnénk a párommal! Két éve. Két helyen is voltunk orvosnál. Most pedig természetgyógyászhoz járok. Akupunktúrás kezelésre. Hogy lehetne minél előbb babánk?
Van Kaáli Intézet Szegeden is, és Pécsen is foglalkoznak ezzel a PTE Nőgyógyászati Klinikáján. Nem tudom, melyikhez vagytok közelebb, és azt sem tudom, hogy nem magyar állampolgároknak mennyiért és hogyan csinálják.
Kaáli-ban már "profi" vagyok. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok a témában, amire tudok, akár privátban is.
Nem kell semilyen ismeretség, csak telefonon be kell jelentkezni, konzultációs időpontot kérni.
Az altatásos papír pedig a lombikhoz is kell. :)
Először is itt a szegedi Kaáliról egy kis ismertetés: [link]
Én Pestre járok Sajgó Attilához, itt mindenki kedves, és nekem sem volt ismeretségem. Bár kell hogy legyen pénz a zsebedben. Hálapénzt nem fogadnak el, viszont mindennek meg van az ára. Akár tudok árlistát is küldeni, ha szeretnéd!
Teák: nem tudom mennyire szabályos a ciklusod, de ez főleg azt segít beállítani. Próbáld ki, hátha Neked használ. Én abba hagytam az első hónapban, mert ráfogtam, hogy bekavarta a szabályos ciklusomat, ami persze egyáltalán nem biztos. Nagyon sok mindenkinek segített.
Tehát: mensitől pé-ig cickafark tea napi 2x2 dl, pé után újabb mensiig palástfű tea 2x2dl. Ízesítés nélkül, és fém kanalat, szűrőt sem szabad használni (műanyagot).
Hőmérőzés: minden nap az ébredési hőt kell mérni (jobb szájban, mint hónaljban), még mielőtt felülnél stb. Vezesd egy naptárban akár a ciklus.hu-n, majd egy görbét fogsz kapni, amiből látod a peteérés időpontját. Mensitől peteéris alacsony a hő, majd peteérésnél megugrik és egészen akövetkező mensiig fenn van, ha terhes vagy fenn is marad, ha nem, akkor leesik a mensivel együtt.
Itt is találsz hasznos válaszokat, ha beírod baloldalt a keresőbe, hogy hőmérőzés, vagy cickafark.
Várom a további kérdéseidet!!! :)
Írj légy szíves az e-mail címemre, hogy el tudjam küldeni Neked az árlistát, mert beszkenneltem és innen nem tudok mellékletet küldeni.
Leírom a Kaális folyamatot. A legelső alkalommal a konzultáció 13 ezer Ft. Ott megbeszélitek, mi lehet a probléma. Elfogadják a fél éven belüli vizsgálatok eredményét (clamydia szűrés, hüvelyváladék vizsgálat, hormon vizsgálat, átjárhatósági vizsgálat, ezket megcsináltathatod a saját dokiddal, akkor nem kerül pénzbe,legalábbis nálunk), de lesz, amit náluk kell megcsináltatni (spermavizsg.: 13 ezer ft, első UH: 8 ezer ft). Az insemináció: 45 ezer. Persze plusz az injekció és gyógyszerek ára. Kb. havonta egyszer kell csak menni. Persze, mikor már "akció" van, előtte akár 2-3-szor is szükséges az UH, hogy nézzék a tüsző érését, de azokért már nem kell fizetni, az benne van a beavatkozás árában.
Az inszemináció kb. 60 ezerre jött ki, plusz előtte volt a kötelező konzultáció, UH, spermavizsgálat. Így összeségében 85 ezer ft.
Hú,leket hogy egy kicsit zavaros. Kérdezz, amit nem értesz!
Szia!
Utolsó vagyok.
Most találtam nagyon jó dolgokat az interneten egy Gynevac nevű injekcióról. 5 db., hetente egyet kell beadni és 8-9 ezer ft-ba kerül (mármint az öt együtt ennyi). Tehát az ára sem olyan szörnyű. Szerintem érdemes utána nézni, rengeteg sikertörténetet is írnak. Azt hiszem, mi is kipróbáljuk!!!
Sok szerencsét Nektek a babásodáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!