Babát szeretnénk a párommal! Két éve. Két helyen is voltunk orvosnál. Most pedig természetgyógyászhoz járok. Akupunktúrás kezelésre. Hogy lehetne minél előbb babánk?
Figyelt kérdés
valamilyen tea?2009. júl. 1. 20:38
31/59 A kérdező kommentje:
ne hari de mi az inszemináció? tudod-e hány órával utána veszik azt a mintát?
2009. júl. 13. 21:30
32/59 anonim válasza:
palastfu tea, mindent helyrehoz!!!
33/59 A kérdező kommentje:
köszike,megfogom próbálni a teát
2009. júl. 13. 21:41
34/59 anonim válasza:
nem tudom, de az biztos hogy 12 óra alatt van
35/59 anonim válasza:
inszemnél a spermákat egy katéterrel vezetik fel a méh üregébe
36/59 A kérdező kommentje:
Hol csinálják azt az inszemnél vizsgálatot? drága? hatásos?
2009. júl. 13. 21:46
37/59 anonim válasza:
Drága és sokaknak hatásos. Persze nekünk nem volt az :( Meddőségi centrumokban csinálják.
Inszem után sikerült a baba spontán, amikor épp feladtuk :)
38/59 A kérdező kommentje:
mégis mennyi volt? melyik városba csinálják?
2009. júl. 13. 21:55
39/59 anonim válasza:
Szia, nekem rendszertelen mensi, peteeres problemakon segitett a cickafarkfü tea (a ciklus 14. napjaig ittam reggel es este ket dl.-t), rendbehozott mindent es fel ev utan, nem tervezve, de teherbe estem. Masoktol is olvastam neten is van rola, csomo info meg pontos adatok. azt is hallottam, hogy a hatulrol törtenö szeretkezes is segit mert a partner penisze igy hatol a legmelyebbre a mehszajhoz legközelebb, utana polcold fel a labad. Remelem hamar összejön, sok sikert nektek. 15 hetes Km.
40/59 anonim válasza:
Utolso vagyok, elfelejtettem irni, hogy van az Aviva modszer is allitolag sokaknak segitett, ez egy torna, könyv formajaban tudod beszerezni 2-3000Ft környeken. Volt mar ilyen a kezembe, eleg korrektül le vannak irva benne a gyakorlatok es van hozza kep is, keress ra neten van rola csomo info. (Aviva torna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!