23. hétbe léptünk, és még Isten igazából nem érzem a picikém mozgását. Voltak már jelek hetekkel ezelőtt, de azóta csak sejtem, hogy Ő lehet az, és azt is ritkán. Normális, hogy a 22. hét után sem érzem a mozgását?
Figyelt kérdés
Pedig tudom, hogy folyamatosan mozog, a héten voltunk ultrahangon. A védőnő meg a dokim is mindig kérdezik, hogy van e magzatmozgás, és mindig zavarban vagyok, hogy az a kimondott mocorgás még nincsen.2008. ápr. 25. 19:16
1/6 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Én már éreztem a 16-17ik héten de pl uncsim csak a 25. héttől érezte. Attól is függ milyen vastag a hasfalad. Ne aggódj, fog még mozogni, lehet még fájni is fog, nekem van hogy fáj, és kellemetlen, pedig még csak 32 hetes vagyok.
Jó babavárást!
2/6 anonim válasza:
Feküdj a hátadra maradj mozdulatlan, és tedd a kezed a hasadra. Koncentrálj, és érezni fogod. Olyan mintha apró buborékok pukkannának ki az alhasadban! Én így éreztem először, aztán majd erősödni fog! ne izgulj biztos nagyon "lusti" babád van, de egészséges!!! 20 hetes kismama
3/6 anonim válasza:
A hátonfekvésnek tényleg be kell, hogy jöjjön.Ezt még megspékelheted azzal, hogy eszel előtte csokit és kb 10 perc múlva már be is indul tőle:DTedd a kezed a pocidra és simizd óvatosan, hidd el oda fog rugni :o)
4/6 A kérdező kommentje:
Máris kipróbálom, köszi:)
2008. ápr. 25. 21:21
5/6 anonim válasza:
Remélem azóta érezted a picit :oD
Nagyon apró kis bökdösések, vagy én még tikkelésnek hívom, mert tényleg annyira kis finom apró mozgás, és persze néha úgy oda rúg,h ogy csak nézek :o)
Utolsó válaszoló voltam...
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, picit mintha éreztem volna:):)
2008. ápr. 28. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!