Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012. novemberébe szülö...

2012. novemberébe szülö kismammák. Hogy vagytok? Ki mennyit hizott?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 15:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is nov 17-re vagyok kiírva. :) Nekem nem változott semmit a súlyom eddig. Rosszulléteken már túl vagyok. Zalaegerszegen fogok szülni. Én is érzek már mocorgást. 2. baba :)
2012. máj. 29. 17:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En nov 15re vagyok ki irva! Az elso 3honap nagyon rossz volt! Hanytam reggeltol estig... melette farkasetvagyam volt de akkor fogytam 2 kg. Most jobb mar de az etvagyam elszallt! (1kg jott csak fol! A frontra iszonyuan erzekeny lettem ma is agyban egesz nap! 4napja szurkal a hasam egyszer jobb majd bal oldalt! Gondolom a meh szallagok tagulnak! 16hkm
2012. máj. 29. 18:32
 23/28 anonim ***** válasza:
A pocaklakóm úgy néz ki,ha ő is és a testem is úgy akarja november 17-e körül fog világra jönni.Vannak jobb és rosszabb napjaim.Az első 12 hétben semmi extra,se vérzésem,se hányingerem nem volt.A 13-14.hétben leadtam 5kg-ot,ami annyira nem szuper. Most -3kgnál tartok és a mellfeszülésem elmúlt.Colostrum jelent meg a mellemből.Állandóan aludnék délutánonként még mindig.A picur aktív és nagyokat rúg.A nemét ezen a héten tudjuk meg.Sok egészséget a többi babavárónak.
2012. máj. 29. 20:45
 24/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én november 17-én születtem! :)

A pocaklakó november 8-ra van kiírva, valószínűleg fiú, de még nem tudni biztosra. Szt.Istvánban szülök, Dr. Radnai Katalinnál. Én csináltattam kombi tesztet, jó lett, Down: 1:8400, Edwards: több, mint 50.000.

Hízást nem tudom, mert nem tudom a kiindulót, amit a 8-ik héten mértek, ahhoz képest mai napi állás szerint +1 kg.

Tegnap voltam AFP-n, a következő genetikai UH-ra 11-én megyek, már nagyon izgulok! Jól vagyok, bár a derekam pár napja nagyon fáj, kicsit aggódtam is, de aztán eszembe jutott, hogy a lányomnál is volt ilyen, mégis ijesztő néha...

2012. máj. 30. 08:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Én is november 20.-ára vagyok kiírva.Nekem a mellfeszülésen kívül semmi extra tünetem nem volt az elején sem,most meg már az is elmúlt,úgyhogy teljesen jól vagyok!Az étvágyam is nagyon jó,ennek ellenére csak 2kg-ot híztam.

A baba nemét nem tudjuk még.Mostmár kezd domborodni a pocim is,a nadrágokat már nem tudom begombolni.:)

2012. máj. 30. 14:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához.2 hét és megtudod a nemét. Melyik korházba fogsz szülni?
2012. máj. 30. 14:48
 27/28 anonim válasza:

Szia!

Én Nov. 16ra vagyok kíírva. Eddig összesen 4kg-ot híztam.. mondjuk én rettentő vékony voltam! :) Sajnos még nem tudom fiú vg lány lesz. Péterfybe fogok szülni :)

Sok sikert, és jó babavárást!

18 éves, 19 hetes kismama :)

2012. jún. 19. 02:21
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia,

nov. 30-ra vagyok kiírva, nagyon jól vagyok. Eddig még nem híztam, bár a pocakom azért növöget szépen. Ma vagyok 17 hetes, második babánk lesz.

2012. jún. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!