2012. novemberébe szülö kismammák. Hogy vagytok? Ki mennyit hizott?
Sziasztok!
Én november 17-én születtem! :)
A pocaklakó november 8-ra van kiírva, valószínűleg fiú, de még nem tudni biztosra. Szt.Istvánban szülök, Dr. Radnai Katalinnál. Én csináltattam kombi tesztet, jó lett, Down: 1:8400, Edwards: több, mint 50.000.
Hízást nem tudom, mert nem tudom a kiindulót, amit a 8-ik héten mértek, ahhoz képest mai napi állás szerint +1 kg.
Tegnap voltam AFP-n, a következő genetikai UH-ra 11-én megyek, már nagyon izgulok! Jól vagyok, bár a derekam pár napja nagyon fáj, kicsit aggódtam is, de aztán eszembe jutott, hogy a lányomnál is volt ilyen, mégis ijesztő néha...
Kedves kérdező!Én is november 20.-ára vagyok kiírva.Nekem a mellfeszülésen kívül semmi extra tünetem nem volt az elején sem,most meg már az is elmúlt,úgyhogy teljesen jól vagyok!Az étvágyam is nagyon jó,ennek ellenére csak 2kg-ot híztam.
A baba nemét nem tudjuk még.Mostmár kezd domborodni a pocim is,a nadrágokat már nem tudom begombolni.:)
Szia!
Én Nov. 16ra vagyok kíírva. Eddig összesen 4kg-ot híztam.. mondjuk én rettentő vékony voltam! :) Sajnos még nem tudom fiú vg lány lesz. Péterfybe fogok szülni :)
Sok sikert, és jó babavárást!
18 éves, 19 hetes kismama :)
Szia,
nov. 30-ra vagyok kiírva, nagyon jól vagyok. Eddig még nem híztam, bár a pocakom azért növöget szépen. Ma vagyok 17 hetes, második babánk lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!