Kismammák, akiknél kialakult a terhességi cukor. Nem szoktatok rosszul lenni attól, hogy nem elég a kaja?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 10:11
1/3 anonim válasza:
Én nem szoktam rosszul lenni, mert van rengeteg minden amit korlátozás nélkül ehetsz, biztos kaptál tájékoztatást róla. Pedig én nagyon édes szájú voltam, de megoldottam azt is, vannak édesítőszeres üdítők,meg kell nézni a címkét mennyi a szénhidráttartalma, van amelyiknek 0, és vettem diétás csokit is, és ezek kielégítették az édesség utáni vágyamat. Meg persze sok-sok görögdinnyét ettem. Ki kell tapasztalni, ha bűnözöl kicsit, az mennyire nyomja meg a cukrot, méregetni kell. De koplalni semmiképpen. Az neked se jo meg a babának sem.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Az ebédeket úgy oldottam meg, hogy erre a pár hónapra a Norbi update-s kajákat rendeltem. Sokféle van, változatos, és egyáltalán nem nyomta fel a cukrot. Az édességeik pedig isteniek. :)
3/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló is írta, rengeteg dolog van, ami korlátozás nélkül ehető. Egy egész grillcsirkét is megehetsz egy nagy tál salátával, és nem tartalmaz szénhidrátot (csak figyeld milyen zöldség). Paprika, uborka, saláta...ilyenek mehetnek.
Nem kell koplalni, csak a szénhidrátra odafigyelni. Ergó olyan mintha fogyózna az ember. Az előző terhességemnél volt, remélem most nem lesz. Annyiban rossz, hogy sok dolgot nem lehet enni amit épp megkívánna az ember, de ki lehet bírni.
Kitartás! És ha éhezel, kérj segítséget szakembertől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!