Külföldön élők, ott is ahol laktok, ekkora a pánik a H1N1 miatt? Oltatnak az emberek, vagy ellenzik? Kismammák, kisbabákkal mi a hejzet?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 11:37
1/16 A kérdező kommentje:
vagyis heLYzet.
2009. dec. 7. 11:37
2/16 anonim válasza:
A lányomék Németországban élnek,ott nincs pánik.Kismamákat és kisgyerekeket pedig egyáltalán nem oltanak be.
4/16 anonim válasza:
En Angliaban elek. Szeptember elejen eleg sok beteg volt itt. Azt nem tudom, hogy mennyien oltattak, de az orvosi rendeloben ki van plakatolva, hogy lehet oltatni, de nincsenek tomegek a rendelobe, sot. A mult penteken voltam a szulesznonel (itt Ok vegzik a terhesgondozast), nem javasolta az oltast. A lanyom sulis, de nincsenek betegek mar hetek ota, neha-neha 1-1 gyerek hianyzik az osztalybol, de ok sem h1n1 miatt. Ebben a varosban rengeteg a kismama es a baba is. (A szuleszno mondta, hogy most a megyeben 6000 kismama van) En itthon vagyok a 20 hos kislanyommal, es 14 hetes vagyok a 3. babaval. Mi nem oltatunk, legalabbis egyelore.
5/16 anonim válasza:
Mi Németorzságban élünk, de nincs akkora pánik, mint amit a hírekben olvasok, hogy otthon mi van.
6/16 anonim válasza:
Az ilyen kérdések miatt is va Mo-on az ami van.
Én oltattam és szoptatok, fiamat is, ő iskolás.
7/16 anonim válasza:
előző
Apám jár valami civil fórumra(no comment..), és a Mikola is megmondta, hogy mindenki oltasson. Pedig ő fityeszes, és azok csinálja a pánikot.
Anyósóm barátnője Szlovákiában él, azt mondta, hogy ott is oltanak.
8/16 anonim válasza:
tudod mit oltanak Sk-ban??? semmmmmit.az ég világon. mi kiköltöztünk ide, és hidd el, h nincs oltóanyag sem, amivel oltani tudnának és semmi nem szól a h1n1-ről. hetente 1szer elmondják a híradóban, h a környező országokban járvány van, mint pl. otthon is, és Cseho-ban is kezdik ez oltást,de itt nem. az újságban a minap olvastam 1cikket, h szó sincs itt h1n1-ről, nincsnenek betegek, itt a szezonális influ van. az ellen lehet oltatni, aki akar. persze mondták, h amint gáz lenne, oltanának itt is, bár szerintem nem tudják, h mivel:) de ez már az ő idiotizmusuk.
9/16 anonim válasza:
Nem oltanak még szlovákiában,és itt a kutya sem törődik a h1n1-el!Néha néha egy két kósza hir csak,nem ugy mint Mo.on,napi szinten a pánikkeltés,arról is beszámolnak hogy pista bácsi tüsszentett egyet.
10/16 anonim válasza:
Én meg nem oltatok,se magamat se a gyereket.Eléggé fel lett fújva ez az egész..sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!