Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külföldön élők, ott is ahol...

Külföldön élők, ott is ahol laktok, ekkora a pánik a H1N1 miatt? Oltatnak az emberek, vagy ellenzik? Kismammák, kisbabákkal mi a hejzet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 11:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

12:24

Léván él a nő, és még azt is mondta, hogy ingyenesen oltanak.

De ha ne igaz, nem fogok sírva fakadni.

2009. dec. 7. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
tudod, h olthatták? itt feliratta, hazament, kiváltotta és beadatta a háziorvásával. mert máshogy nem tudja, mivel itt nincs mivel. de ezt bárki megteheti, az ő döntése. de az biztos, h itt nincs pánik a h1n1 miatt. mikor otthon elkezdődött, h a híradó minden nap 5ször lehozta, h mekkoraa baj, akkor persze itt is sokan megijedtek. és mentek páran oltatni, ahogy fent leírtam. de a média nem csinál belőle ügyet. szerintem egyik sem jó. sem ami otthon van, sem ami itt. ha baj van, arról tájékoztatni kell, de nem biztos, h úgy, ahogy otthon teszik. nekünk pl itt van az oltóanyag a hűtőnkben, a héten beoltatjuk magunkat, mert van 1 1,5 éves gyermekünk, akit féltünk. én túlságosan is, ezért gondolkodom, h őt is oltatom. de a gyerekorvos majdnem kiröhögött, mikor nyáron rákérdeztem ezekre a dolgokra. persze ha itt is találnak h1n1 beteget, akkor biztos, h itt is elindul a pánik, de mi voltunk a 7végén Pozsonyban vásárolni pl. annyi ember volt mindenhol, h 10 perc alatt találtunk parkolóhelyet 1 bev.kp. előtt. szóval itt nincs oltás, és pánik sincs.
2009. dec. 7. 13:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Felhívtam az orvosam! Ő rohadtul nem ajánlja! Rácuppant a média erre a sajnálatos esetekre,de a rendes influenzába is halnak meg sokan,arról nem témáztak semelyik évben. Elkell adni az oltóanyagot. Dokim elég magas rizikófaktorba tartozik (vesetraszplantált) még sem oltatta be magát.
2009. dec. 7. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:

12:24-es

Dokifüggő, az én apának is sok a baja, az ő haematólógusa meg kimondottan mondta neki hogy oltasson.

13:04-nek

nem hiszem, hogy MO-on vette az oltóanyagot, örül ha nem hal éhen, nem hogy MO-ra jöjjön.

2009. dec. 7. 15:06
 15/16 anonim ***** válasza:
pedig sk-ban nincs oltóanyag az biztos.
2009. dec. 7. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:
en Svajcban lakom, itt nincs nagy felhajtas. Azok oltatnak, akik egyebkent is az influenza ellen.
2009. dec. 7. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!