November 6-ra vagyok kiírva, semmi bajom nincs és nem is volt, a mellfeszülésen kívül. Sajnos 7 kg.-ot híztam már, pedig rengeteg gyümölcsöt eszem. Az elején nassoltam, olyan farkaséhségem volt hogy az nem mindennapi. Nemét még nem tudjuk, talán majd 2 hét múlva. Kisfiús érzéseim vannak, első gyermekünk lány. Ha kisfiú lesz László lesz apa után, ha kislány akkor Zoé Lili.
2012. máj. 29. 15:22
2/28 A kérdező kommentje:
Én november 20-ra vagyok kiirva. Nekem is kicsit fáj a mellem de kibirhato. Nekem az első 9 hétbe feküdnöm kellett mert véreztem,5 kg híztam eddig. Még nekem se mondták mi lesz csak annyit hogy lehet hogy fiu. Voltál kombinált teszten?
2012. máj. 29. 15:26
3/28 anonim válasza:
Sziasztok!
Nov. 25-re vagyok kiírva, és sajna 1 kg-ot fogytam. Nem vagyok túlsúlyos, nem is voltam rosszul, nem tudom hogy csináltam. Egyébként a leleteim jók, mocorog a pici, néha feszülnek a méhtartó szalagjaim. Várjuk az őszt!
2012. máj. 29. 15:32
4/28 anonim válasza:
Remélem nemgond,ha írok.Unokanővérem 18 hetes.Ma derült ki,hogy kisfiút vár.Azt mondta,hogy olyan "terpeszt" nyomott a kiskrapek,hogy egyértelműen látni lehetett,hogy Ő bizony kisfiú.Semmi,de semmi,az ég világon semmi tünete nincs,kivéve a farkaséhséget.Az epret nagyon kívánja,múltkor vittünk neki fél kiló epret,és 2 perc alatt bepuszilta. Úgy tudom,hogy 4-5 kilót hízott.Október 27.-re várja a kisfiát:)
2012. máj. 29. 15:38
5/28 anonim válasza:
Én november 4-re vagyok kiírva a kislányunkkal, Biankával. 4 kg-nál tartok. Jól vagyok, nagyon boldog!!!! :)))
2012. máj. 29. 15:38
6/28 anonim válasza:
November 14.-ére vagyok kiírva. 1 kilót híztam eddig, de mondjuk súlyfelesleggel kezdtem a terhességem. Amúgy tökéletesen vagyok, csak ez a hülye idő kicsinál az elmúlt pár napban...
Ponta ma 16 hkm :-)
2012. máj. 29. 15:48
7/28 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Pont ma.*
És pénteken megyünk 4D-re, megnézzük, hogy ki lakik ott bent. :D ( A 18-20 heti UH-ra nagyon későre van időpontom csak.)
2012. máj. 29. 15:49
8/28 anonim válasza:
1.vagyok. Nem voltam kombinált teszten, 32 éves vagyok. Te voltál kedves kérdező? Mi lesz a neve a babátoknak?
2012. máj. 29. 15:55
9/28 anonim válasza:
15:49 vagyok, én is voltam kombinált teszten, Down: 1:17000, Edwards: 1: több mint 50000. (20 éves vagyok.)
2012. máj. 29. 16:02
10/28 anonim válasza:
Én november 5-re vagyok kiírva. Első 13 hét étvágytalanság. Most már egy ideje tudnék enni bármit :) de figyelek. Eddig +1-2 kg.
Én az AFP eredményt várom aztán mehetek 18-19.heti genetikai uh-ra. Jó lenne már túl lenni rajta és tudni, hogy minden rendben odabent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!