Kicsit husibb de nem kövér kismammák mikor vettétek észre a pocakotok növését?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok egy kicsi hasam mindíg volt most viszont megváltozott a formája és nagyobb is lett.Ez puffadás lehet vagy ez már a terhességet mutatja?2011. nov. 28. 15:21
1/6 anonim válasza:
Nekem a 16. héttől látszott, hogy az már nem "husis" pocak, hanem babás :-)
2/6 anonim válasza:
hat en a hasam valtozasat nem vettem eszre csak azt hogy alig birom begombolni a farmerom.....mondjuk en 70kg-val kezdtem a terhesseget es 1.61cm vagyok nem volt rajtam olyan sok..... amugy nalam a 18. hettol mondogattak hogy te terhes vagy>??? most vagyok a 40. hetben es nincs nagy hasam ... de ezt alkata valogatja konnyu terhesseget ...:D
3/6 anonim válasza:
Rajtam már látszódott a 3. hónapban. Persze nem volt feltűnő, de idegen szemek egyből kiszúrták, ismerősök nem...
Most is 3 hónapos vagyok és én látom a különbséget, de az ismerősöknek még nem egyértelmű.
4/6 anonim válasza:
13-14. hét között már látszott nekem is :) /177 cm, 75 kg/
5/6 anonim válasza:
A 18.héttől lett egyértelmű, ha szűk felsőt vettem fel, addig be tudtam húzni. Most 21 hetes vagyok, de pulcsiban még most sem látszik, és a nadrágjaimat is csak 1-2 hete kezdtem el nem begombolni. 4 kg-t híztam, 174/82
6/6 anonim válasza:
Nekem úgy kb a 25 hét kürül kezdett el nőni a pocakom,addig csak olyan volt mintha jóllaktam volna,nem is hitte el senki hogy terhes vagyok.Most 27 hetes vagyok de pulóverben még mindig nem látszik,csak szűk pólóban.Nem híztam még semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!