2012. novemberébe szülö kismammák. Hogy vagytok? Ki mennyit hizott?
Kedves 1-es válaszoló én is a délpestiben fogok szülni.
11-es
Szia Én ugyan dec.11-re vagyok kiírva de ikteink lesznek így november lesz nàlunk is a befutó :-)) .Teljesen jól vagyok semmilyen tünetem sincsen ès nem is volt szerencsére :-) .Eddig 5 kg mínuszban vagyok nem tudom,hogyan csináltam,de lehet azèrt van mert nem igazán van étvágyam sajnos.
Jó baba vàrást mindenkinek :-)
Sziasztok!
Én nov. 17-re vagyok kiírva és én is az Istvánban fogok szülni Dr. Horváth Tamásnál. Eddig semmi bajom nem volt, csak nem bírtam főtt ételt enni, ez mostanra kezd visszaállni. -1 kg-nál tartok, de túlsúllyal kezdtem, szóval remélem, hogy maradok jó sokáig ennél a súlynál, és csak a baba fog nőni, én nem. Mi sem tudjuk még, hogy fiú-e vagy lány. Mindenki fiút mond, és kezd ráállni az agyam, de nehéz a névválasztás, mert szerintem olyan idétlenek a fiú nevek... :D Azt hiszem érzem, hogy mocorog, de nem biztos, hogy ő az, csak beképzelem magamnak.
Szép babavárást mindenkinek, és gyors, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!