Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2012. novemberébe szülö...

2012. novemberébe szülö kismammák. Hogy vagytok? Ki mennyit hizott?

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 15:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én november 22-re vagyok kiírva.Első baba 32 éves vagyok.Csináltattam kombinált tesztet,az eredményem jó lett.Sajnos +4 kgnál tartok.Teljesen jól érzem magam, étvágyam az van bőven.Már nagyon várom az első mozgást, meg hogy megtudjuk fiú vagy kislány!Én kisfiúra tippelek.Ki hol fog szülni?
2012. máj. 29. 16:15
 12/28 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Dél-pesti kórházban fogok, lányomat is ott szültem, és szuper csapat volt. Császáros volt mert magzatvíz színe nem volt jó, meg a lányom szívhangja sem volt a megfelelő.
2012. máj. 29. 16:16
 13/28 anonim válasza:
Sziasztok! November 20-ra vagyok kiírva, de ikreket várok, valószínűleg elöbb jönnek. Jól vagyok, nem is volt sosem hányingerem, de a méhszalag nyúlástól szenvedtem a 14. hétig. Kb 1 hete h szinte semmi tünetem, mintha nem is lennék várandós. de a babák már mozognak. Én is 1 kilót fogytam, nem nagyon volt eddig étvágyam, most pedig mindentől fáj a gyomrom. Hát ez van, de megéri! :) Mindenkinek boldog babavárást!!! Gyönyörű novembert!!! :)
2012. máj. 29. 16:28
 14/28 anonim ***** válasza:
A 20 éves kismama vagyok, én a Bajcsyban fogk szülni. :)
2012. máj. 29. 16:32
 15/28 anonim ***** válasza:
Szia, sziasztok! Én nov. 25re vagyok kiírva, de már ebben sem vagyok biztos, mert a dokim szerint egy héttel később volt pém, mert hosszú a ciklusom. Mindegy is, jön ha jönni akar. Én eddig -2 kg-val vagyok kevesebb. Így sem vagyok vastag, mert magas is vagyok, meg vékony is és ez a -2 is megvisel. :) Állandóan éhes vagyok, de nagyon válogatok és nagyon sok ételtől undorom van, főleg a húsoktól. Remélem mihamarabb elmúlik, mert már szeretnék igazán jól lakni, és így nehéz. Boldog Babavárást mindenkinek!
2012. máj. 29. 16:33
 16/28 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es válaszoló én is a délpestiben fogok szülni.

11-es

2012. máj. 29. 16:43
 17/28 Anita8401 ***** válasza:

Szia Én ugyan dec.11-re vagyok kiírva de ikteink lesznek így november lesz nàlunk is a befutó :-)) .Teljesen jól vagyok semmilyen tünetem sincsen ès nem is volt szerencsére :-) .Eddig 5 kg mínuszban vagyok nem tudom,hogyan csináltam,de lehet azèrt van mert nem igazán van étvágyam sajnos.

Jó baba vàrást mindenkinek :-)

2012. máj. 29. 16:44
 18/28 Anita8401 ***** válasza:
Bocsi *ikreink lesznek :-))
2012. máj. 29. 16:45
 19/28 A kérdező kommentje:
Én az István kórházba fogok. Dr.Németh Miklos az orvosom.
2012. máj. 29. 16:51
 20/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nov. 17-re vagyok kiírva és én is az Istvánban fogok szülni Dr. Horváth Tamásnál. Eddig semmi bajom nem volt, csak nem bírtam főtt ételt enni, ez mostanra kezd visszaállni. -1 kg-nál tartok, de túlsúllyal kezdtem, szóval remélem, hogy maradok jó sokáig ennél a súlynál, és csak a baba fog nőni, én nem. Mi sem tudjuk még, hogy fiú-e vagy lány. Mindenki fiút mond, és kezd ráállni az agyam, de nehéz a névválasztás, mert szerintem olyan idétlenek a fiú nevek... :D Azt hiszem érzem, hogy mocorog, de nem biztos, hogy ő az, csak beképzelem magamnak.

Szép babavárást mindenkinek, és gyors, könnyű szülést!

2012. máj. 29. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!