Ez mi lehet? (tovább alul ) nagyon félek.
A ciszta nem jelent semmit. Nekem is volt egy 6 cm-es háromrekeszes, elmúlt magától a terhesség alatt.
Viszont ha két hetes terhes vagy, akkor ma estél teherbe... (szóval 4 hetes lehetsz, vagyis mostanában van a nemvárt mensi napja)
Tényleg lehet, hogy a doki még semmit sem látott.
A folyás sem jelent feltétlenül bajt.
Azóta nem csináltál tesztet? Mert volt nekem is pozi ciszta miatt. Nem volt baba.
Lehetett kései peteérésed és abból baba, akkor tényleg reálisan nem láthatott semmit a doki, de akkor meg még korai lett volna a pozi teszt. Én a ciklusom 33. napján voltam uh-on és a doki már látta a petezsákokat.
31hkm
Szia!
nekem 2 kis cisztám volt ezt a terhesség elején vették észre..semmi gond nincsen belőle..majd terhesség után lehet vele foglalkozni nőtt e,eltávolítás..ettől simán ki lehet hordani egy babát..
Amúgy tényleg lehet hogy terhes vagy csak még nagyon kicsi a baba ahhoz hogy meg tudják mondani biztosan..hallottam már nem egy olyat hogy cisztának nézték..lehet baba van a dologban..Tesztelj újra!!a ciszta nem mutat pozitívat csak a baba!A másik pedig a barnás folyás nem feltétlen jelent gondot akkor sem ha baba van a dologban..én is barnáztam sokat..Kíméld magad,ne emelj nehezet,és ne stresszeld magad,amíg nem tudsz biztosat...ettől is lehet..a baba elvesztése nagy mennyiségű hirtelen vérzéssel járna,na meg görccsel..Tesztelj újra..és ha az is pozitív akkor újra doki lát e már valamit...Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!