Segítség! Félek. Ugye nem? ( tovább lent )
Na szóval ma Apukám vidékre elment dolgozni, és előbb úgy egy 1 órája hívtam kb. és nem vette fel a telefont. És azóta sem hívott vissza. Ugye nincs balesete, ez nem jelenti azt feltétlenül, ugye? Segítsetek, nyugtassatok meg!! :( Jöjjön már haza, hogy megnyugodjak :)
De ha az lenne, akkor a telefonja se csöngött volna ki, lehet csak nem hallotta.. Ugye?? :$ :$
Azért mert egy órája nem éred el már azt hiszed, hogy meghalt? Ne haragudj, hogy megkérdem de hány éves vagy?
Hívd újra előbb-utóbb felveszi.
A jogsijába nincs beírva baleset esetén értesítendő szám, de tegnap délután hazért szerencsésen. Csak nem hallotta, hogy hívtam. A normális kedves válaszolóknak 1000x köszönet, és örök hála. És a b.u.n.k.ó. válaszolóknak üzenem: a.n.y.á.t.o.k.a.t.!
Aggódtam na, ti nem szoktatok? Bocsi ti á.l.l.a.t.o.k. vagytok, nektek nincsenek érzésetek. Na csáá
Még egyszer köszi nektek, akik nyugtattak(L)
13/L
Ne legyél olyanok, mint ők! :)
Ezt élvezik, ha felidegesítenek és beszólsz nekik.
Ne add meg nekik ezt az örömöt! ;)
Rendben igazad van. Köszönöm!
Az a jó, hogy Apu szerencsésen hazaért.
De ti meg akkor is kapjátok be, aki b.u.n.k.ó. volt! Na csá
ilyen velem is volt :D
hogy apám kiment külföldre dolgozni és pont egy olyan úton mentek,ráadásul télen mikor be volt fagyva az út,ahol egyébként is sok baleset van :S
de szerencsére ő is haza ért :))))
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!