Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után már túltettem magam a dolgokon, most mégis félek új helyzetektől, csalódásoktól. Hogyan lépjek tovább?
Szakítottam barátnőmmel 2 hónapja, nagyon nagyot csalódtam benne. Muszáj volt szakítanom vele, annak ellenére, hogy szerettem még akkor is. Nagyon csúnya szakításunk volt. Azóta nem nagyon állunk szóba egymással, pedig egy baráti társaságban vagyunk, 2 hetet is együtt nyaraltunk barátokkal. Rettentő kínos volt..
Mostanra érzem úgy, hogy sikerült magam túltenni a dolgokon.
Elkezdett egy lány nyomulni rám. Igazából nem csak ő, kölcsönös a szimpátia, viszont most, hogy egyre többet beszélünk, úgymond "berezeltem". Egyértelműen el akarja hívatni magát valami találkára, én viszont totál leblokkolok az ilyen helyzetnél most. Egyszerűen elterelem a témát.
Magabiztos vagyok, nem ezzel van a baj.. félek az újabb csalódástól.. Mi van, ha ez is katasztrófa lesz? Nem akarok megint csalódni. Nem tudom, hogy egyáltalán tetszik-e a lány.. Oké, most tetszik, de mi van, ha később nem fog? Tudom, nagyon gyerekes.. Nem voltam én ilyen, de ez lettem a kapcsolat után..
Nem tudom jól megfogalmazni a helyzetet.. Remélem van, aki nagyjából érti, hogy mi van velem, és tud valami tanácsot adni.
Köszönöm, hogy végigolvastátok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!