Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Baj van velem, ha nem félek a...

Baj van velem, ha nem félek a haláltól? Sőt. (tovább a kérdésnél) ->

Figyelt kérdés

régebben még nem fordult meg ilyen a fejemben,viszont most már úgy érzem tényleg nincs miért élni.Nemsokára ez megváltozik,de nem bírom kivárni.Pedig tudom,hogy megéri,de annyira eldurvult a helyzet,hogy hiába tudom,egyszerűen nem bírom :S nem bírok még annyi ideig szenvedni,ugyanis más nem érhet engem,mindig is ígyvolt.Szinte senkim sincs,aki megértene,aki meg tudna vigasztalni,akivel kimehetnék,hogy addig is elfelejtsem ezeket a dolgokat,csak bent ülök egyedül :S

megpróbáltam már bizonyos dolgokat,hogy legalább a kórházba kerüljek be :S kérlek ne írjatok szidós hozzászólásokat,tényleg segítségre lenne szükségem :S

2009. okt. 27. 23:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és igen,ha valaki azt írná ide,hogy ez csak figyelemfelkeltés,hogy miért nem leszek öngyilkos,akkor a válaszom az,hogy igen.figyelemfelkeltés..mert szeretek élni( illetve hát szeretnék) ,nem akarok meghalni,mert ha boldog lehetnék,akkor tudnék élni :S és így hátha észbe kapnak azok a bizonyos személyek :S
2009. okt. 27. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:

Most erre mit irhatnánk? :( Gondolom nem hat meg h idővel minden jobb lesz (sablonszöveg, de igaz!). Jusson eszedbe, mennyi mindent kihagysz az életből, bár nemtom hány éves vagy. Elég nehéz így, h nem tudom, mi a baj. Sztem ez a figyelemfelkeltéses csak rövid távon jöhet be, hosszú távon úgyis minden visszaesik a rendes kerékvágásba, inkább az igazi problémát kéne vhogy megoldani, nem magadra irányítani a figyelmet, akk max sajnálnak egy kicsit, de az nem odl meg semmit! Tényleg nem tudok a sablonokon kívül mást írni így h nem írtad le a konkrét problémát :/ Azért fel a fejjel! :)

16/F

2009. okt. 27. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Idióta! Állj már talpra, főleg ha fiú vagy, ah lány akkor is. Igen is félsz a haláltól, ha odamennék 1 shotgunnal és a fejedhez fognám szerintem, nem keveset könyörögnél hogy ne tegyem meg. Méltósággal nem lehet meghalni, méltósággal csak élni lehet. Most pedig tünés aludni aztán reggel gondold át az életedet.
2009. okt. 27. 23:22
 4/11 A kérdező kommentje:

jaj nem,nem félreérteni..nem azt akarom,hogy sajnáljanak..ez az egész nem a sajnálásért megy ki...még örülnék is,ha ez lenne a legnagyobb gondom

az iagzság,hogy hihetetlen szarul vagyok :S minden nap átsírom az estét,senki nem érti meg,hogy mennyire is szarul tud esni néhány dolog.A családi körülmények miatt,amik nagyon sok éve így mennek,minden rosz dolgot nagyon rosszul fogok fel :S és jó lenne valaki,aki megért,akinek ezeket elmondhatom,hiszen ezek ellen tenni egyenlőre úgy sem tudok :S

2009. okt. 27. 23:23
 5/11 A kérdező kommentje:
figyelj.sokszor gondoltam én már át...évek óta csak szenvedem.azt mondhatom,hogy nagyon kevés öröm jut nekem.egy örömöm van,de még abban is sokszor csalódom :S
2009. okt. 27. 23:23
 6/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2009. okt. 27. 23:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Miért nem tudod megbeszélni ezt azokkal akik okozzák a problémát? Mármint a családodban? Vagy nincs egy jó barátnőd, tesó, bárki, aki tudna segíteni? Ennek semmi értelme ha magadba fojtod az egészet :( Akkor már inkább kifelé fordítsd át legyél mérges, mutasd meg nekik, és akkor így ők is látják h baj van. Mert így lehet nem is tudják h téged valami bánt.

Tényleg elég nehéz így segíteni h nem mondasz semmit, mi baj van :P

2009. okt. 27. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
hát figyi én is hasonló helyzetbe vagyok.te viszont tudod hogy tudnál boldog lenni,próbálj segíteni TE magadon.menj el pszichologushoz vagy bármi.Csak találj ki valamit.beszéld meg a családoddal.visszatérve rám.ÉN egy életképtelen személyiség vagyok/voltam.egyszerűen nem vagyok ide való.aztán csomó lelki sérülésem lett,természetemből kifolyólag.aztán még sokminden történt velem.TUDOM hogy én nem fogok megöregedni,akármi is lesz a jövőben.ha minden összejön akkor is max 15 évet adok magamnak ha nem kevesebbet.ha meg nem jön össze semmi akkor kb. fél év múlva kinyírom magam.azt még nem tudom hogy,de biztosra akarok menni.én már soha nem leszek igazán boldog.ez van.
2009. okt. 28. 08:27
 9/11 A kérdező kommentje:

rajtam a pszichológus sem tudna igazán segiteni...beszélgetnénk,jó lenne,hazaérnék és beindul újra a depresszió.nem leszek boldogabb attól,hogy én ma beszéltem egy pszichológussal :S

nagy szerencsém van,hogy lassan kiszabadulok ebből a pokolból,végülis mindenhogyan,de ha azt a valakit addig elveszitem,akkor onnandtól nincs értelme az életemnek,de nem fogom elvesziteni :) ...szóval ez az egy,ami erőt ad,de még igy is borzasztóan nehéz... és nem tudom hogyan birjam még ki azt az időt :S

és nincs nagyon senki,akivel le tudnék ülni,stb...

utolsónak pedig.próbálj csinálni valamit,mitől boldog lehetsz :S mi miatt nem vagy az?

2009. okt. 28. 11:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Van msn-ed? Ha igen, vegyél fel, elbeszélgetnénk és mikor szomorú vagy írnál nekem. Ha nincs, írj privit! Szivesen segítek!
2009. okt. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!