Baj van velem, ha nem félek a haláltól? Sőt. (tovább a kérdésnél) ->
régebben még nem fordult meg ilyen a fejemben,viszont most már úgy érzem tényleg nincs miért élni.Nemsokára ez megváltozik,de nem bírom kivárni.Pedig tudom,hogy megéri,de annyira eldurvult a helyzet,hogy hiába tudom,egyszerűen nem bírom :S nem bírok még annyi ideig szenvedni,ugyanis más nem érhet engem,mindig is ígyvolt.Szinte senkim sincs,aki megértene,aki meg tudna vigasztalni,akivel kimehetnék,hogy addig is elfelejtsem ezeket a dolgokat,csak bent ülök egyedül :S
megpróbáltam már bizonyos dolgokat,hogy legalább a kórházba kerüljek be :S kérlek ne írjatok szidós hozzászólásokat,tényleg segítségre lenne szükségem :S
Most erre mit irhatnánk? :( Gondolom nem hat meg h idővel minden jobb lesz (sablonszöveg, de igaz!). Jusson eszedbe, mennyi mindent kihagysz az életből, bár nemtom hány éves vagy. Elég nehéz így, h nem tudom, mi a baj. Sztem ez a figyelemfelkeltéses csak rövid távon jöhet be, hosszú távon úgyis minden visszaesik a rendes kerékvágásba, inkább az igazi problémát kéne vhogy megoldani, nem magadra irányítani a figyelmet, akk max sajnálnak egy kicsit, de az nem odl meg semmit! Tényleg nem tudok a sablonokon kívül mást írni így h nem írtad le a konkrét problémát :/ Azért fel a fejjel! :)
16/F
jaj nem,nem félreérteni..nem azt akarom,hogy sajnáljanak..ez az egész nem a sajnálásért megy ki...még örülnék is,ha ez lenne a legnagyobb gondom
az iagzság,hogy hihetetlen szarul vagyok :S minden nap átsírom az estét,senki nem érti meg,hogy mennyire is szarul tud esni néhány dolog.A családi körülmények miatt,amik nagyon sok éve így mennek,minden rosz dolgot nagyon rosszul fogok fel :S és jó lenne valaki,aki megért,akinek ezeket elmondhatom,hiszen ezek ellen tenni egyenlőre úgy sem tudok :S
Első vagyok
Miért nem tudod megbeszélni ezt azokkal akik okozzák a problémát? Mármint a családodban? Vagy nincs egy jó barátnőd, tesó, bárki, aki tudna segíteni? Ennek semmi értelme ha magadba fojtod az egészet :( Akkor már inkább kifelé fordítsd át legyél mérges, mutasd meg nekik, és akkor így ők is látják h baj van. Mert így lehet nem is tudják h téged valami bánt.
Tényleg elég nehéz így segíteni h nem mondasz semmit, mi baj van :P
rajtam a pszichológus sem tudna igazán segiteni...beszélgetnénk,jó lenne,hazaérnék és beindul újra a depresszió.nem leszek boldogabb attól,hogy én ma beszéltem egy pszichológussal :S
nagy szerencsém van,hogy lassan kiszabadulok ebből a pokolból,végülis mindenhogyan,de ha azt a valakit addig elveszitem,akkor onnandtól nincs értelme az életemnek,de nem fogom elvesziteni :) ...szóval ez az egy,ami erőt ad,de még igy is borzasztóan nehéz... és nem tudom hogyan birjam még ki azt az időt :S
és nincs nagyon senki,akivel le tudnék ülni,stb...
utolsónak pedig.próbálj csinálni valamit,mitől boldog lehetsz :S mi miatt nem vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!