Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 01:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
58%
mivel ez a legrosszabb, ami bekövetkezhet, így igen
2011. aug. 8. 01:44
 2/28 anonim ***** válasza:
63%
senki sem tudja mi van a halál után. és az ember fél az ismeretlentöl. és bárkinek bármilyen szar az élete és bármennyire erös ember lelkileg legbelül fél a haláltol sztem
2011. aug. 8. 01:45
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
Én rettegek a haláltól.Mivel már nem vagyok tinédzser így minden nap úgy élek,hogy igyekszem minden megcsinálni,kipróbálni,megismerni,elmenni idegen helyekre amit az életben még megtudok tenni..Hamar rájövünk,hogy nem is kaptunk olyan sok időt..sőt túl gyorsan megy az idő..
2011. aug. 8. 01:54
 4/28 anonim ***** válasza:
65%

Miért kellene félni?

Még soha nem jött el értem, nem is hiányzik. Ezért elvagyunk egymás nélkül. Ha meg hiányzók neki majd elmegyünk kéz a kézbe, mint két kics legó.

2011. aug. 8. 01:56
 5/28 anonim ***** válasza:
74%

Minek féljek, majd akkor félek ha pl nem nyílik ki az ejtőernyő vagy ilyesmi:D

De amúgy remélem minnél később jön el értem, kíváncsi vagyok hogyan alakul át a világ a század végére, ill. milyen maihoz nem fogható újdonságok lesznek.

2011. aug. 8. 02:16
 6/28 anonim ***** válasza:
Nem. Kellene?
2011. aug. 8. 02:19
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
a halál csak egy uj kaland kezdete ;)
2011. aug. 8. 02:26
 8/28 anonim ***** válasza:
51%
Én igen :S tök szar : nem lesz semmi,nem fogsz tudni gondolkozni meg stb. :S
2011. aug. 8. 05:20
 9/28 anonim ***** válasza:
81%
A sajátomtól egyáltalán nem félek! Viszont a szeretteim halálától rettegek és nem szeretném, ha bekövetkezne! :(
2011. aug. 8. 10:41
 10/28 josek ***** válasza:
12%
hát ha végelgyengülésben halok meg akkor nem, de ha pl lekaszabolnak és tudatomnál vagyok akkor igen,
2011. aug. 8. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!