Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért féltek a haláltól?

Mért féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy az emberek mért félnek a haláltól. Logikusan végigvezetve semmi okuk rá. Ha valaki hisz a túlvilágban, akkor azért nem értem, mert ott ugye minden jobb/könnyebb, ha valaki viszont nem hisz, akkor még ennyire se értem, hiszen akkor ha meghal, megszűnik létezni, tehát nem fáj a lelkének, h halott, nem fog neki hiányozni a földi lét egyik esetben sem. Plusz ha meghalsz és nincs utána semmi, akkor magadnak nem fogsz hiányozni, mégis magadat félted....nem értem hogy van ez...
2010. márc. 17. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért félek én legalábbis amiért leírtad, mi van ha nem lesz semmi? warhhh de szar
2010. márc. 17. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én azért félek a haláltól, mert arra gondolok, hogy sok embernek hiányoznék. Meg persze még rengeteg dolgot véghez akarok vinni, még csak 20 vagyok:D
2010. márc. 17. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem az emberek java része a halál mikéntjétől fél, a fájdalomtól és a szenvedéstől, nem pedig a megsemmisüléstől.
2010. márc. 18. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Mert még sok az elintéznivalóm.
2010. márc. 18. 02:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

mert az emberi természet ilyen...fél az ismeretlentől.

én leginkább azért félek a haláltól, mert nem tudom hogy mi fog történni. hogy csak egyszerűen elrohadok a sírban, vagy átkerülök egy jobb helyre. ha biztosan tudnám hogy mi lesz, akkor hozzászoktatnám magam a gondolathoz és megnyugodnék.

a bizonytalanság az egyik legrosszabb érzés.

2010. márc. 18. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
én nem félek a haláltól... csak 1 dologtól félek: a szerelemtől!
2010. márc. 18. 14:13
 7/7 anonim válasza:
Mert mondjuk aki volt hittanos állandóan azzal tömték a fejét hogy ha több rosszat tett életében mint jót akkor bekerülsz a pokolba meg felzabál az ördög az azért elég félelmetes lehet.
2010. márc. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!