Féltek a haláltól, hogy mi lesz ha már nem leszünk?
Figyelt kérdés
Amikor megfordul a fejemben, hogy mulandó az Élet, egy kicsit elkezdek félni és szorongani, hogy mi lesz ha már nem leszek, és a szüleim sem. :(2011. máj. 26. 15:30
1/21 Killgun válasza:
A halál az utolsó amitől félek.Naponta kopogtat az ajtómon,és ha úgy érzem,majd beengedem.Ha pedig kinyílik neki a zár üdítővel fogadom...
2/21 anonim válasza:
Én inkább félek a halál módjától. Nem szeretnék szenvedni órákat/napokat előtte. De persze a haláltól is tartok, de hiszek az újjászületésben.
3/21 anonim válasza:
Én nagyon félek! Én nem csak szorongok,hanem úgy érzem,hogy hamarosan mindent elveszítek,és nagyon rossz érzés lesz a halál. Olyan rossz,hogy semmit sem lehet tudni,és egyenesen rettegek a hozzátartozóim halálától is,mert nem tudom mi lesz velük. :(
4/21 anonim válasza:
abszolút nem félek a haláltól...az élettől viszont annál jobban...
5/21 valakiakitnemismersz válasza:
Nem félek és nem is foglalkoztat ha ott az idő meghalok de ameddig élek nem érdekel mi lesz akkor.
6/21 anonim válasza:
Mi a különbség a hasmenés és a halál közt?
-Semmi ha menni kell hát menni kell. :)
7/21 anonim válasza:
Antiszero :)
Ha meghalok, végre nyugtom lesz - legalábbis remélem.
8/21 anonim válasza:
Én nem a haláltól félek, hanem a meg nem élt élettől.
9/21 anonim válasza:
Nem félek, végülis ha minden igaz ha meghalunk akkor már nem tudunk se gondolkodni, se filózni azon hogy mit nem csináltam meg..stb. Max akkor, najó akkor is inkább csak bekattannék, ha egy mondjuk fehér semmiségbe kerülnék, ott lebegnék a szó szerint semmiségben örökre. Begolyóznék tőle.
10/21 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Meghaltál. Akkor meg már nem fog érdekelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!