Féltek a haláltól, hogy mi lesz ha már nem leszünk?
én nem félek:)
és azokat sem féltem akik már meghaltak. persze hiányoznak és rossz hogy el kellett menniük, de hiszem hogy jobb nekik. ha újra születnek pedig az egy tiszta lap:)
hiszem hogy ez nem az első életem és nem is az utolsó:)
nem félek. szerintem az élettől kell tartani nem a haláltól
Csatlakozok az előttem szólokhoz!
A haláltól nem kell félni,persze ennek ellenére mindenki retteg tőle.Nekem is sokszor megfordul a fejemben,hogy mi lesz akkor ha...
Ugye sokat hallunk,mennyországról,túlvilágról,szellemekről...
Én személy szerint a mennyországban nem hiszek,sem a pokolban,a kóbor lelkekről pedig nem mondok véleményt,mert vannak megmagyarázhatatlan dolgok,az én életemben is előfordult már,szóval véleményem szerint léteznek.
Szeretném hinni,hogy a halál nem egy befejezés,hanem egy másik élet kezdete,vagy igy vagy úgy.Én ebben hiszek.
Neked azt tanácsolom,hogy ne a halál körül járjanak a gondolataid,hiszen elkerülhetetlen előbb,vagy utóbb bekövetkezik,lehet hogy valóban nincs semmi utána,de lehet hogy mágis csak van,de a lényeg te egyiket sem fogod tudni,felfogni,mert ha halál után új életet kezdesz bármilyen formában,nem fogsz tudni az előző életedről.
Azt pedig hogy a halál milyen formában érkezik,50%-ban Te határozod meg,ha nyugodtan éled az életed,nem stresszelsz mindenen,nem viszed túlzásba az alkohol fogyasztást,nem dohányzol,és kicsit figyelsz a táplálkozásra,és a mozgásra,van esélyed hosszú és boldog életre.
Persze a betegségeket,és a baleseteket,nem mi irányitjuk,de kellő odafigyeléssel,ezeknek a kockázata is csökkenthető.
Én attól félek, hogy nincs teljes elmúlás.
Nem attól csak attól félek, hogy a pokolba kerülök, hanem attól is, hogy létezik reinkarnáció vagy Mennyország.
Én a halállal teljesen elakarok múlni.
Nem akarok reinkarnálódni, nem akarok örökké templomba járni a mennyországban, de az sem vonz, hogy az ördögök pirítsanak a nyársakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!