Vajon hová kerültek azok az emberek akik Jézus születésétől máig meghaltak, kb:azzal a 500 billió emberrel a föld története során? Féltek a haláltól? Egyszer minden és mindenki meghal.
Nehéz elhinni hogy a tudatunk megszűnik,és meghalunk örökre valahol leszünk!
Van túlvilág?
Szellem leszek?
Láttom még meghalt rokonaimat is?
Vajon létezik Isten?
Kicsit félek a haláltól,de gondolom ti is!
Kicsit nagyon sokallom az 500 billiót, de mindegy, nem ez a lényeg.
Szerintem a testük elporladt, beforgatódott a természet anyagcseréjébe és lehet hogy bennünk is van belőlük.
A nehezebb kérdés a tudatuk, élményeik, tapasztalataik sorsa. Kár lett volna és kár lenne veszni hagyni ezeket az információkat.
Sokszor így agyalok:
"Ha én lennék az Úr az Úr helyett..." (József Attila)
Nos akkor nem tűnne el a levesbe minden, amit összeszedtünk a koponyánkon belül. Hiszek abban, hogy Isten okosabb mint én. (nem egy erős követelmény)
Igen, a lelkek találkoznak egymással, megkönnyebbülten jól kidumálják magukat, pihiznek és felkészülnek arra hogy legközelebb jobban alakítják azt a szerepet, amit a Rendező Úrral egyeztetve vállalnak (nem kötelező de szokásos)
Én nem félek, Te se félj!
Hakuna matata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!