Föld alatti háború zajlik a Reptoidek és a Szűrkék vagy az Ellenállás között?
A minap láttam a fix TV-n Szűcs Róbert ufó kutatót beszélni és nagyon sokmindent elmondott. Eddig kissé szkeptikus voltam a Reptoidekkel, de mondhatom hogy meggyőzött.
Beszélt arról, hogy a föld vezetői akik Reptoidekkel vannak együtt szövetségben titkos HAARP technológiának köszönhetően idézték elő a Japán atomkatasztrófát, mivel az állatok a rezervátumokban teljesen nyugodtak voltak a földrengések előtt, de ugyanazt hallották mint Kijevben, Japánban is furcsa zajok voltak a földrengés előtt, ezt is csak ebben az interjúban hallottam.
Most volt egy földrengés denver alatt miközben a CIA elköltözött. Azt mondta Szűcs Róbert és Zoli a Fix TV-n, hogy a földet megszállva tartó Reptoidek ellen szembeszálltak idegen magasfokú civilizációk, de azt nem tudták hogy kik, Én a Plejádokra vagy a Szűrkékre gondoltam, akik harcban állnak velük, de még az ellenállás is eszembe jutott.
Magyarúl a keresőbe csak ez a cikk jött elő [link]
Minden bizonnyal... :)
Erre hogy jöttél rá??
Igen és harcban állnak a csillámf@szlámákkal is mivel azok nem hagyják hogy megerőszakolják őket. Sőt, pont fordítva, ők szaporodnak a reptoidokkal míg bele nem halnak!
A reptoidok annyira félnek tőlük mint Chuck Norris-tól!
Nem.
És bármennyire is fáj hogy ilyen kérdéshez többet kell írnom, de a szürkék nem a föld alatt élnek könyörgöm!!!!
x) ha nem értesz hozzá, akkor honnan tudod ? Gyanús vagy te nekem !
Amúgy attól, hogy nem a földön élnek még háborúzhatnak, hiszen ott élnek a Reptoidek a föld alatt, hát hol háborúznának ? Amúgy már sokan tettek említést, hogy a Szűrkéknek vannak föld alatti főhadiszállásaik is.
A nem válszt adóktól, indoklást kérek hogy akkor mi volt az.
Igen.
Az uráli leszállópályákon látszott több műholdfelvételen, hogy több kilométer széles járművek nagy sebességgel startoltak el (NASA titkolja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!