Föld alatti háború zajlik a Reptoidek és a Szűrkék vagy az Ellenállás között?
A minap láttam a fix TV-n Szűcs Róbert ufó kutatót beszélni és nagyon sokmindent elmondott. Eddig kissé szkeptikus voltam a Reptoidekkel, de mondhatom hogy meggyőzött.
Beszélt arról, hogy a föld vezetői akik Reptoidekkel vannak együtt szövetségben titkos HAARP technológiának köszönhetően idézték elő a Japán atomkatasztrófát, mivel az állatok a rezervátumokban teljesen nyugodtak voltak a földrengések előtt, de ugyanazt hallották mint Kijevben, Japánban is furcsa zajok voltak a földrengés előtt, ezt is csak ebben az interjúban hallottam.
Most volt egy földrengés denver alatt miközben a CIA elköltözött. Azt mondta Szűcs Róbert és Zoli a Fix TV-n, hogy a földet megszállva tartó Reptoidek ellen szembeszálltak idegen magasfokú civilizációk, de azt nem tudták hogy kik, Én a Plejádokra vagy a Szűrkékre gondoltam, akik harcban állnak velük, de még az ellenállás is eszembe jutott.
Magyarúl a keresőbe csak ez a cikk jött elő [link]
Ez tudományosan bizonyított tény, hogy a NASA titkolja a felvételeket.
Múltkor a blikkben is volt erről egy cikk.
a szürkék és a reptoidok egyaránt az emberiség ellenségei, de egymással is folyamatos konfliktusban állnak. jelenleg köztük és köztünk egyedül az ellenállás kisszámú, de elkötelezett, önfeláldozó hívei állnak. a pleiádok (a földi evolúciótól függetlenül, tőlünk 380 fényévre létező faj, mely 650.000 évvel ezelőtt érte el az intelligensnek nevezhető evolúciós lépcsőt) próbálják magukat kivonni a konfliktsból, de földi érdekeltségeik miatt (nehézhidrogén) mégis próbálják tompítani a konfliktust és annak következményeit. a pleiádok technológiaája nélkül az ellenállás már régen elbukott volna és a föld felszíne lángokban állna, az emberi civilizációnak pedig hírmondója sem maradt volna.
egy dolog a lényeg. a szürkék és a reptoidek két párhuzamosan, ám egymástól függetlenül, a föld gyomrában kialakult faj, melyek születésüktől kezdve a dominanciáért vívnak háborút. rájöttek, hogy atom- és antianyag fegyverekkel vívni a harcot nincs értelme, mert ez egymás kölcsönös elpusztításához vezetne. az emberiségben ellenséget látnak, már többször megpróbátak bennünket elpusztítani (ebola, pestis, a föld magjának megbolygatása és természeti csapások előidézése), de ez mindeddig nem sikerült. a kormányok tudnak róluk, van aki megpróbál velük üzletelni, de ez olyan, mintha az ördöggel szövetkeznél.
az ellenállás egyébként nem más, mint a reptoidok és szürkék azon képviselői, akik rájöttek, hogy a folyamatos harcnak semmi értelme, együtt kellene működni. ők szabotásakcióikkal próbálják megfékezni a szembenálló felek további küzdelmeit több-kevesebb sikerrel.
remélem, segítettem!
A szürkék és a Reptoidok ellenségek, mindkét faj az emberiség ellenségei, de egymásé is!
Erről konkrétabb információt nem adhat ki az Ellenállás!
Mikor ez a földrengés volt, én még soha életemben nem hallottam ilyen reptoidokról, vagy mik ezek a hüllők.
Viszont akkoriban volt az, hogy az amerikaiak elkezdték nyíltan porig rombolni Líbiát, hogy elkapják Kadhafit. Mikor Szíria is közbeszólt, akkor elég nagy fejetlenség volt, és aki követte az eseményeket, a legrosszabbra készült.
A csapból is ez folyt.
És akkor jött a Japán katasztrófa. Olyan precíz időzítéssel, hogy akkor azt mondtam, hogy ha az amerikaiak tudnának mesterségesen ilyet csinálni, ez tökéletes figyelemelterelés lenne. A Japánokat úgyis utálják, fejlődő gazdaságuk veszélyt jelentett a dollárra ebben a gazdasági válságban, és amúgyis a Japánokon szokták kipróbálni a szuperfegyvereiket.
Indíték tehát bőven volt, de akkor ez abszurd ötletnek tűnt.
Hu, de jót nevettem az utolsó hozzászóló beküldött válaszán...
Még a végig se jutottam el de már hosszú m.percekre megnevettetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!