Féltek a haláltól?
Tök érdekes a kérdésed.
Kb. 10 éve (na, jó, lehet, hogy 15), tizenévesen borzasztóan félni kezdtem a haláltól, miután a sulinkban meghalt egy srác rákban. Féltem, hogy én leszek a következő.
AZtán én is rájöttem, hogy igazából attól félek, hogy mi lesz utána.
Ez a kérdésfeltevésem már csak azért is érdekes volt, mert lelkészcsaládban nőttem fel. Az ember azt gondolná, hogy akkor nincs kérdés. De nekem volt. Hogyan lesz utána.
Nagyon hosszú időbe telt, mire teljesen békességem lett abban, hogy utána is az lesz velem, aki megígérte, hogy velem lesz minden nap.
Persze ez lehet, hogy kegyes dumának hangzik néhányak számára, akik ezt olvassák, de tényleg így van.
Én attól félek, hogy túl korán halnék meg..
De aminek jönnie kell, az jönni fog, csak remélhetőleg majd később (:
Jobban félek attól, hogy maradnék elintézetlen ügyeim úgy, hogy meghalok.. Hogy lesznek olyanok, akiknek bűntudatuk lesz, mert valamit nem vallottak be/nem mondtak el. És ha majd gyerekeim lesznek és családom, akkor attól félnék, hogy mi lesz velük innentől..
Magától a haláltól konkrétan nem (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!