Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Féltek a haláltól?

Féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 01:40
1 2 3
 21/28 Fuuton ***** válasza:
A pallérozott elme számára a halál nem más, mint egy újabb kaland kezdete.
2011. aug. 11. 21:47
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem különösebben.

Mennyivel rosszabb például ha valaki lebénul.

És míg a halál teljesen normális dolog, addig a súlyos betegségekkel való élet abnormális.

2011. aug. 11. 22:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Én inkább lennék fizikailag fogyatékos, vagy valami, mit hogy meghaljak.
2011. aug. 11. 22:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Esetleg ha se kezed, se lábad nem lenne, a dolgod sem tudod elvégezni a wc-n sem, nemhogy mást meg tudj csinálni pl., akkor is inkább élnél? Szerintem ez rosszabb a halálnál.
2011. aug. 11. 22:28
 25/28 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosok valami nyolcvan százalékát a frissen lerokkantak adják. Ez azért sokat elárul.
2011. aug. 11. 22:30
 26/28 anonim ***** válasza:
Én félek, mármint sajnálom, hogy egyszer eljön. Bár senki sem mondta még el, milyen utána, de egyelőre úgy néz ki, sok minden már nem lesz megvalósítható, ami azelőtt igen, tehát nem lesz már lehetőség egy csomó dologra, amire most még van. Ezért sajnálom.
2011. aug. 11. 22:36
 27/28 anonim ***** válasza:
szeretteim halálától jobban félek, mint a sajátomtól. de szerintem mindenki fél a haláltól.
2011. aug. 11. 23:21
 28/28 anonim ***** válasza:
egy kicsit azért fél szerintem mindenki a haláltól, vagyis ez ismeretlen dolog, senki nem tudja mi lehet ez után, és ezért fura,de felettébb érdekes. Én nem félek a haláltól de szintúgy szeretteim halálától félek. A lényeg hogyha egyszer meghalok, lehet az holnap vagy 40év múlva,de ne fájdalmas legyen.
2011. aug. 12. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!