Most megyek középiskolába. Félek. Mit csináljak? Tovább lenn.
Van pár csaj akit ismerek a leendő osztályomból és menők meg csomót buliznak a legjobb pasikkal járnak stb...
és félek hogy lefognak nézni meg ilyenek...hogy ők lesznek a legjobbak mindenben...mit csinájjak?:O
14 évesen a legjobb pasikkal járnak???:) kötve hiszem, tod a jó pasik ott kezdődnek h 20 fölött, előtte max kisgyerekek.:) és figyu, szrd le a kis pitsákat!!!
Ja és nehogy azt hidd h normális dolog h még csak most mennek középsikolába és már buliznak meg pasiznak, nevetséges ez a mai fiatalság, vagy mondjuk úgy szánalom.
Na, heló.
Én a tizediket kezdem most, 15 vagyok, lány.
Átérzem a helyzeted, tudom, hogy milyen szar is ez az egész.
Nekem az egész osztály 2-3 kivétellel a bulizós, lerészegedős, divatot vakon követő, nem tanuló népség. 33 lány vagy az osztályban, most képzeld el.
Mivel én nem vagyok ilyen, csak szilveszterkor iszom, szabadidőmben inkább olvasok vagy a várost járom a barátaimmal, nem bulizom, jó tanuló vagyok, ezért én vagyok a szende, jó kislány. Rám is akartak szállni (néhányan), mert ugye csendesebb vagyok idegen környezetben, mint általában, de nem engedtem. Nem csináltam meg a házijukat, elküldtem őket melegebb éghajlatra,egyszóval kiálltam magamért. Na, ekkor jól meglepődtek, azóta normálisak velem. Tehát, nem baj, ha csendes vagy, de amikor rád akarnak akaszkodni, akkor állj ki magadért nyugodtan ! Mutasd meg, hogy nem vagy nyápic !
Engem nem közösítettek ki, csak mert nem iszom, cigizem, csak meglepődtek. Téged sem fognak szerintem, ha mégis, akkor az ő szegénységi bizonyítványuk, nem érdemes bánkódnod miattuk. Tényleg.
Keress hasonló kaliberű embereket az osztályban, és ne félj senkitől ( de azért tiszteld a másikat), ez a fontos.
Sok sikert !
Előző vagyok.
Tényleg csak az első napok a nehezek, megtanulni az osztálytársak nevét, eligazodni a suliban, hozzászokni az új tanárokhoz, környezethez, megtanulni, hogy milyen tanárnál mit és hogyan szabad. Ha ezek megvannak, már könnyebb lesz az egész, mégha nem is fogtál ki jó osztályt.
Le fognak nézni, engem is lenéztek.
Na és?? Megverni nem fognak azért mert nem bulizol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!