Nem bírok tovább várni a babámra, és félek a szüléstől. Mivel készüljek még? Mit tegyek?
2 év próbálkozás után, végre sikerült teherbe esnem. Most vagyunk 27 hetesek, és már majdnem minden elkészült. A papírok, szobája, megvan a név, már majdnem be is pakoltam. Még nem vagyok hátfájós, szinte egy álom a terhesség, de azért félek is a szüléstől, és hogy ne adj Isten, valami baj legyen. (Nem dicsekedni akarok a terhességgel :)) Mindenki azt mondja hogy pihenjek, nincs már olyan sok hátra, de már nem bírok várni :(
Szóval mivel jó ha még készülök? Ti mivel töltöttétek az utolsó heteket?
diplomáztam :) a másodiknál pedig az elsőt próbáltam látótálvolságon belül tartani. A harmadiknál megint diplomáztam és kergettem az első kettőt.
Ne foglalkozz annyit ezzel, tornássz, kirándulj, kapcsolódj ki a barátokkal. Utána ezekre úgyse lesz annyi időd.
Először is gratulálok a bébihez!! :) Már 2 éve vársz rá... Ehhez képest ez pár hét már igazán semmiség... :) Csináld azt, amit szeretsz... Mit csinálnál legszívesebben? Mi a hobbid? Én is épp a diplomáztam terhesség alatt... :) Így kevesebb volt a szabadidőm, de úgy érzem hasznosan töltöttem.. Pont akkortájt építkeztünk a férjemmel, így egy csomót tervezgettem.. ja meg még többet kertészkedtem ( próbáltam a semmiből egy kis hangulatos kertet építeni) :)és teljes mértékben én dekoráltam a bébikém szobáját :)
Olyan hamar eltelt a terhességem... S megmondom őszintén, mikor megszületett a kis gyűrött mazsolám, picit hiányzott a pocak... ( persze nagyon örültem, h végre a kezemben tarthatom a kis bébit) ...
:) Sztem élvezd a terhességet..
23/N
Én is gratulálok!
Szerintem örülj, hogy nyugi van, légy türelmes, élvezd a szabadságot.
Nekem sajna nem adatik meg egyelőre... A 29. héten vagyok, a munkahelyemre egy hete vették fel a leendő utódom (pályakezdő!!!), és be kell tanítanom. Nagyon leszívja az összes energiám, és maximális odafigyelést igényel. Bárcsak otthon lehetnék! Az utolsó két hónapoban otthon leszek, de ott sem lesz lazsálás. Lakásfelújítás volt, és néhány apróságot még be kell fejezni saját kezűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!