25 éves srác vagyok sajnos csak 8 általános végzetségem van nem tudtam tovább tanulni és dolgoztam, most ki kötltöztem németországba le szeretnék éretségizni . Késö már bele kezdenem? Félek hogy szellemileg le vagyok maradva. Van értelme neki állni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 21:22
1/9 anonim válasza:
Tanulni sosem késő, mindig van értelme nekiállni. Keress egy jó iskolát, és érettségizz le. Az érettségi nem akkora dolog, hogy szellemileg le lehess maradva hozzá :) Ráadásul utána tovább is tanulhatsz, kezdhetsz rengeteg dolgot az életeddel :) Sok sikert és kitartást kívánok! Vágj bele mindenképpen!
2/9 anonim válasza:
Inkább most, mint 40 évesen!
Szóval hajrá!
3/9 anonim válasza:
Elsőként kezdhetnéd a magyar nyelvtannal!
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat minden képpen bele vágok! (1,2) !
2012. ápr. 10. 10:25
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as Köszönöm a tanácsod!Sajnálom ha máshol nem tudod ki élni magad csak egy oldalon ahol senki nem tudja a neved. Tényeg öszintén sajnálom!!
2012. ápr. 10. 10:42
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan!
Édesapám 40 évesen kezdte az érettségit és megcsinálta!
(Nem azért nem csinálta meg,mert hülye,hanem mert családi okokból dolgoznia kellett!)
Sose késő tanulni!
7/9 anonim válasza:
én a te helyedben a magyar helyesírással kezdeném. sürgősen.
9/9 anonim válasza:
Elkezdtél vlmi középsulit
(valamikor) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!