Más kismamák is küszködnek az állandó éhségérzettel? Mit tegyek ellene?
Ha eszem kb. max. 20 perc eltellik és már érzem hogy éhes vagyok.De ha akarnék megint enni már nem esne jól az étel.És ez az éhségérzet teljesen más mint amikor mondjuk reggeli előtt vagyok éhes.Nemtudom leírni hogy milyen.Mit csináljak már elegem van.Az állandó evészet meg hát......kicsit durva lenne nem?
20+4 km.
Nekem is volt ilyen.Két napig.Azt hittem a falat lekaparom,annyira éhes voltam,még ebéd után is fél órával.
Nincs esetleg olyan amit megkívántál,és nem ettél meg?
Mert nekem van olyan,hogy megkívánok valamit,és ha nem kapom meg,addig ehetek akármit,folyton éhes vagyok.Ha megkapom,elmúlik.
34h
Eddig amit csak megkívántam mindent megettem,legalábbis remélem.Pl. most is megettem három sárgabarackot még a rendes kajámon kívül mert már éhes voltam de már mehetek megint a hűtőhöz....Ez kész.Remélem mihamarabb elmúlik mert akkor vennünk kell mégegy hűtőt:-)))
És köszi hogy írtál!
Kedves utolsó!
Abban is lehet valami amit írtál,a tudatalatti.Nem mondom hogy nincs benne semmi mert azért hogy 20 hetes vagyok nem olyan nagy a pocim és sokat agyalok rajta hogy vajon rendesen fejlődik e a babóm.De a héten megtudok mindent mert megyek a dokihoz.
Köszi mindenkinek a választ!
En azt vettem eszre magamon, hogy ha tarsasagban vagyok, lefoglalom magam akkor nem vagyok annyira ehes mint mondjuk otthon este..
En mozgassal probalom kompenzalni hogy ne szedjek fel sokat, mert meg csak a 3. hoban vagyok. A sok plusz nem jo neked sem es a babanak sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!