Kedves anyukák, kismamák, ti is egy dagadt tehénnek éreztétek/érzitek magatokat az utolsó hetekben, vagy csak engem áldott meg vele a sors?
ezzel nem vagy egyedül, nyugi :)
én már csak moby dicknek hívtam magamat az utolsó időszakban ;)
én vízzel telt lufi, óriási pattogatott kukorica, dagadt disznó és bálna voltam önmagam előtt. De ha már így mondod, vsz. tehén is lehettem volna. :D
26 kg volt rajtam... ebből 20 szinte rögtön lement szülés után, a maradék meg... tuti, hogy egyszer le fog menni, de nem mostanában...
Én nem. Mert én pont a másik véglet vagyok.
Voltam vagy 44 kg mikor teherbe estem, 58-al mentem szülni és szülés után le is olvadt rólam minden.
Ez nem dicsekvés akart lenni, mert én viszont nagyon szerettem volna megtartani a kilókat... de a sors ilyen véznának teremtett.
Én Anyagolyó voltam. A fiammal "utáltam" terhes lenni, nyár és vizesedés miatt, sajna alig bírtam menni, 30perc után kézen jártam volna ha tudok:(
De nem a kilók miatt volt a bajom, csak a meleggel.
A csajosommal kopkop a végén is imádtam a terhességet, tél, és nem vizesedtem:D De kicsit frusztrált, hogy nem látom a lábujjaim, vagy a fiam, ha elbújt a hasam alá.
Ami a kilóimat illeti, hát átveszek pár kilót, a 62kgm picit kevés, bár most picit híztam:D nekem ezért nincs egy göncöm sem:S
Szia.De jót nevettem ezen a kérdésen:D
A lumbágós pingvin eléggé jellemző rám is,főleg mivel medencecsonti problémáim vannak,eleve nem tudom összezárni a lábaim:D Nem vagyok hatalmas,de az eredeti alkatomhoz képest nagyon is.Főleg a hasam,na meg vizesedem is.Utolsó hetekben még azért feljött 3kg.
41.hét
Én azért ezt nem érztem, de nagyon macera és nehéz volt már főleg az utolsó 5-6hét.
:)
De csak kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!