Szerintetek ez gáz? Ma reggel arra ébredtem, h dagadt a kezem és a szám, de még csak 22 hetes terhes vagyok!
... minek küldenétek orvosra, ügyeletre egy vizesedéssel? :S vannak azért itt érdekes fazonok...
nem toxémia gyanús, ahhoz nagyon sok kell, hogy toxémiás legyél, főleg ha a vérnyomásod sem magas. Vannak akik korán elkezdik a vízvisszatartást sajnos.
Nekem is le kelett vennem a karikagyürümet is mert minden reggelre bedagadnak az ujjaim. De máshol nem veszem észre, talán egy picit a lábam is de egyálltalán nem vészes! Próbálj sok folyadékot inni. Az le hajtja vizet!
29 hetes kismami.
Szia!Én gyakorlatilag zsibbadó kézre és lábra ébredtem majdnem minden hajnalban menetrendszerűen.Egy idő után már nem fájt annyira de azt hiszem kb a 30.hétig megmaradt,aztán a baba nyomott el egy ideget és a combom néha benyilallt:)Kitartás!
3 hónapos kisfiú anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!