19 hetes kismami vagyok és ma reggel ronda nagy herpeszre ébredtem a szám sarkában. Eddig életemben csak egyszer volt herpeszem. Mit használhatok rá? Nem árt a babának?
Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 21:12
1/4 anonim válasza:
A szádon lévő herpesz nem árt a babának, krémeket használhatsz rá szerintem, de ha nemiszerv környékén jön ki (én sajnos így jártam a terhességem közepén 1x volt) arról szólj a szülész orvosodnak. Ugyanis ha a szülés idején is van, akkor természetes úton nem szülhetsz!
2/4 anonim válasza:
Nyomás a bőrgyógyászhoz! Ő megtudja mondani, hogy mit tehetsz rá! Egyébként a HSV tényleg akkor veszélyes, ha a genitális változata támad megamikor babát vársz.
Szerintem amíg orvossal nem beszéltél, inkább ne használj semmit, ezek vírusölő készítmények, veszélyesek lehetnek. Kifejlődött karfiolra, már egybként sem érdemes kenni, max hámosító krémeket.
3/4 anonim válasza:
Az én 4 hónapos babám születése után besárgult. Mint utóbb kidreült, herpesz vírus van a véremben, attól sárgult be, herpeszem sose volt. Tehát ne aggódj, komoly baja nem lehet a babádnak!
4/4 anonim válasza:
Nekem rendszeresen szokott lenni es zoviraxot hasznalok, de az orvosom azt mondta ezt terheseeg alatt nem lehet, ugyhogy fogkremmel kentem, az kiszaritja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!