Solutio antisudorica-izzadás ellen, nektek bevált? És ha mondjuk reggel használom akkor egész nap nem izzadok meg töle? Vagy még használhatok sprayt is? Vagy inkább a hintöpor?
Háát, nem tudom...
Tulajdonképpen alumínium-klorid van benne amivel a pórusokat tömíti el, ez már magáért beszél.
Én kipróbáltam, ahol bekentem ott rettenetesen viszketett egy darabig. Végül is nem izzadtam azokon a részeken, de szerintem kínzás!
Talán hígítani kéne, és akkor nem marné szét.. :))) Ilyen eszetekbe se jutott amúgy?
Öntsd ki az üvegből a fele folyadékot, és tölts bele vizet. Este kell használni, reggel nem! Egy picit sem fogsz izzadni, nem kell dezodor sem.
Én golyós dezodorba öntöttem,miután kiürült,így könnyebb felvinni,és igen,hígítani kell,amúgy durván mar. Csak estnéként használom,mert ha picit ráizzadsz,nem ér semmit.Várd meg,hogy megszáradjon,különben kiszedi a ruha színét. És igen,viszket,de szerintem elviselhető.
Nem tudom,hogy mennyire árt,de szerintem az sem normális állapot,h egyenesen rettegtem a nyártól,és nagyrészt kedvem sem volt kimenni az utcára a foltok miatt. Nem kell minden nap használni,főleg nem egy bizonyos idő után,nekem már kéthetente elég. Én használok mellette izzadásgátlót,de csak megszokásképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!