Reggel mikor felkeltem, benéztem a tökürbe, és be van dagadva az arcom a szám a szemem. Miért? Jelet ez valamit? 37hkm
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 11:33
4/8 anonim válasza:
vizesedés, nekem egy héttel szülés előtt kezdődött.
5/8 anonim válasza:
Nekem is "eltorzult" az arcom a szülés előtt, valószínű hamarosan megérkezik a bébi. Gratulálok és könnyű szülést kívánok. 21 hkm
6/8 anonim válasza:
kb. egyhét tíznap és a karodba foghatod a te kicsikédet!! gratula! ha meglett a bébyd és lessz ídőd írdmeg hogy mikor szültél. könnyü szülést!!!
7/8 anonim válasza:
Nekem már több, mint 1 hónapja fel van puffadva a szám. Az orrom is már 1 hete. És még semmi. A babám nagyon jól érzi magát odabent. Ctg sem mutat fájást.
38 hkm
8/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nincs semmi.... :(
2011. júl. 8. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!