Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ilyen? Aludtam egy...

Létezik ilyen? Aludtam egy kicsit az előbb, és amikor felkeltem, jöttem-mentem, majd visszaültem az ágyba, egy vizes foltot láttam a lepedőn. Lehet ez magzatvíz?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok! Megnéztem magam, semmi nyomát nem találtam magamon, száraz voltam teljesen, csak felébrednék rá, nem?Nem is görcsölök meg semmi. Nem sok, kb 1 dl folyadék lehet. Megőrültem!?
2011. júl. 1. 17:46
1 2 3 4 5
 1/41 anonim válasza:
Van amikor a baba nyomja a húgyhólyagot és eszre sem veszed hogy kicsit be pisilsz ez is lehet
2011. júl. 1. 17:51
 2/41 anonim ***** válasza:
Ha a bugyi, ruha nem vizes, akkor lehet, h csak izzadságfolt. Figyeld meg a hasad azért, h kisebbedett-e. A magzatvízvesztés járhat a has kicsit lejjebb szállásával.
2011. júl. 1. 17:56
 3/41 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy még nemigen látszik a hasam, a babát sem érzem még mozogni, és bugyi sem volt rajtam :(
2011. júl. 1. 17:57
 4/41 A kérdező kommentje:
ja és tuti nem pisi,mert megszagoltam többször, és a párom is. Hétfőn megyek orvoshoz pont, remélem addig nem lehet komoly baj, ha tényleg a magzatvíz.
2011. júl. 1. 17:59
 5/41 anonim ***** válasza:

Ha magzatvíz, akkor egy percet sem szabad várni. Sajnos azt kell mondjam, h ha az, akkor az már egy beindult vetélés, amivel nem szabad jövőhétig várni. Vérzéssel, magzatvízszivárgás észleléssel, görccsel azonnal orvoshoz kell menni.

Magzatvízszivárgásnak van egy viszonylag szerencsésebb formája, ami mellett megmaradhat a baba, de ez szigorúan klinikai felügyeletet igényel.

2011. júl. 1. 18:03
 6/41 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, hogy nem tudom ez magzatvíz e. Én száraz voltam 100%-ig, összesen 20 percet aludtam, annyi idő alatt nem száradnék meg. Nem tudom most ezzel elmenjek e a kórházba. Nem éreznék valami fájdalmat?
2011. júl. 1. 18:07
 7/41 anonim ***** válasza:

Biztos csak izzadtál a takaró alatt.

Nem hiszem, hogy magzatvíz lenne.

Nem fürödtél előtte kádban? Vagy zuhanyozásnál is előfordul, hogy utólag még folyik ki egy kis víz a hüvelyből, lehet, hogy ez volt.

2011. júl. 1. 18:08
 8/41 A kérdező kommentje:
Nem is ülőfürdőzök, amióta tudom h babát várok, reggel tusoltam utoljára amúgy. Az izzadás viszont kizárt(nem izzadtam), mert a takarón is volt víz, meg a lepedőn határozott kerek folt, az a jól kivehető formájú, nem izzadtságfolt. Egyszerűen nem tudom mit csináljak most.
2011. júl. 1. 18:11
 9/41 anonim ***** válasza:

Ha magzatvíz lett volna, akkor előbb-utóbb jönnek a görcsök és beindul magától a vetélés, de erre egyelőre ne gondolj!

Ha az megnyugtat, inkább menj be a kórházba, hogy nézzék meg szivárog-e a magzatvized!

2011. júl. 1. 18:11
 10/41 anonim ***** válasza:
18.11-es. Nem mindenkinél jönnek azonnal a görcsök. Sőt, általában akinél a víz folyik el előbb később kezd el vajúdni v be sem indul a méhtevékenység. Kevés kismamát láttam, akinek azonnal voltak fájásai is.
2011. júl. 1. 18:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!