Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ilyen? Aludtam egy...

Létezik ilyen? Aludtam egy kicsit az előbb, és amikor felkeltem, jöttem-mentem, majd visszaültem az ágyba, egy vizes foltot láttam a lepedőn. Lehet ez magzatvíz?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok! Megnéztem magam, semmi nyomát nem találtam magamon, száraz voltam teljesen, csak felébrednék rá, nem?Nem is görcsölök meg semmi. Nem sok, kb 1 dl folyadék lehet. Megőrültem!?
2011. júl. 1. 17:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondtak, remélem minden rendben :)
2011. júl. 1. 20:22
 32/41 anonim ***** válasza:
Reméljük jól vagytok!
2011. júl. 1. 20:57
 33/41 anonim ***** válasza:

Informálj !

Szurkolok, hogy ne legyen baj !

2011. júl. 1. 21:27
 34/41 anonim ***** válasza:
Na mizu?Hazaértetek már?Csináltak uh.-ot?
2011. júl. 1. 21:29
 35/41 A kérdező kommentje:
hazaértünk! Azt mondták nem értik miért lehet ez,hiszen jól zár a méhszáj. Lényeg az, h normál mennyiségű a magzatvizem, de figyelnem kell nagyon,h látom e ismét folyni. Ezek alapján már elkezdtem gondolkodni, nem-e ázott be a tető, és onnan csöpögött a víz a huzatra :)Még most sincs más elképzelésem h honnan jöhetett a víz. Nagyon köszönöm az együttérzéseteket! Jó éjszakát mindenkinek!
2011. júl. 1. 21:44
 36/41 A kérdező kommentje:
Annyi jó volt még benne, hogy láttam a bébit 3 percig, éppen ivott talán, meg rugdosódott. Nem fogadtak szívesen egyáltalán,olyan arcokat vágott az orvos, hogy bűnösnek éreztem magam,én ilyet még nem láttam....komolyan...nem is bírtam ki hogy ne szóljam meg. A párom tájékoztatott, hogy ma Semmelweis nap van, azaz nem is nagyon dolgoznak, lehet hogy ezért nem örült. A végén aranyosabb lett azért.
2011. júl. 1. 21:49
 37/41 anonim ***** válasza:
Na jól van, minden rendben! Gondolom nem bántad meg, hogy bementetek, így biztos megkönnyebbültél! :) Az orvos meg legalább megenyhült a végére. Ez a hatalmas empátia a részéről.. Brrr... Még szerencsés is vagy :)
2011. júl. 1. 22:06
 38/41 anonim ***** válasza:
Az a lényeg,hogy mindketten jól vagytok!
2011. júl. 2. 06:00
 39/41 anonim ***** válasza:

Akár Semmelweis-nap van, akár nem, ha be kell menni, akkor be kell menni. Bármilyen napon mész be, rossz szemmel nénznek majd rád. Tapasztalatom szerint ez nemcsak Mo-on van így. Csak a saját érdekedet tartsd szem előtt. Nekik az a dolguk, h megvizsgáljanak, még ha január 31-én éjfélkor mész is be.

Legalább láttál egy potya UH-ot a babáról :)

2011. júl. 2. 07:00
 40/41 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy bementél, legalább kiderült, hogy rendben vagytok és a baba is jól érzi magát!

Sajnálom, hogy ilyen orvost fogtál ki, de azért az jó hír, hogy a végére már visszafogta magát.

Inkább menj be bármikor, ha úgy érzed, esetleg feleslegesen, mint egyszer ne, mikor pedig fontos lett volna.

Próbálj meg nem foglalkozni az egészségügyisek modorával-sajnos néhányuknál (többségüknél) az empátia teljes hiánya a jellemző.

Minden jót nektek!

2011. júl. 2. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!