Létezik ilyen? Aludtam egy kicsit az előbb, és amikor felkeltem, jöttem-mentem, majd visszaültem az ágyba, egy vizes foltot láttam a lepedőn. Lehet ez magzatvíz?
Informálj !
Szurkolok, hogy ne legyen baj !
Akár Semmelweis-nap van, akár nem, ha be kell menni, akkor be kell menni. Bármilyen napon mész be, rossz szemmel nénznek majd rád. Tapasztalatom szerint ez nemcsak Mo-on van így. Csak a saját érdekedet tartsd szem előtt. Nekik az a dolguk, h megvizsgáljanak, még ha január 31-én éjfélkor mész is be.
Legalább láttál egy potya UH-ot a babáról :)
Jól tetted, hogy bementél, legalább kiderült, hogy rendben vagytok és a baba is jól érzi magát!
Sajnálom, hogy ilyen orvost fogtál ki, de azért az jó hír, hogy a végére már visszafogta magát.
Inkább menj be bármikor, ha úgy érzed, esetleg feleslegesen, mint egyszer ne, mikor pedig fontos lett volna.
Próbálj meg nem foglalkozni az egészségügyisek modorával-sajnos néhányuknál (többségüknél) az empátia teljes hiánya a jellemző.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!