Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik ilyen? Aludtam egy...

Létezik ilyen? Aludtam egy kicsit az előbb, és amikor felkeltem, jöttem-mentem, majd visszaültem az ágyba, egy vizes foltot láttam a lepedőn. Lehet ez magzatvíz?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok! Megnéztem magam, semmi nyomát nem találtam magamon, száraz voltam teljesen, csak felébrednék rá, nem?Nem is görcsölök meg semmi. Nem sok, kb 1 dl folyadék lehet. Megőrültem!?
2011. júl. 1. 17:46
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Próbálok megnyugodni inkább. Pont tegnap is voltam orvosnál,mert keményedett a méhem már előtte 1-2 napja,ami ezelőtt nem volt, ő megvizsgált, mindent rendben talált.méhszáj is 3.0.0.0, nem tudom egy kezdődő vetélés előjeleit észrevennék-e, de sztem igen. köszönöm a segíséget!
2011. júl. 1. 18:15
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedvez utolsó!

Nos, én is szakmabeli vagyok, láttam jó néhány kismamát de azért nem kell mindjárt halálra rémíteni a kérdezőt, előbb körbe kell járni a lehetséges okokat, mivel már nem maradt más, ezért mint látod én is a kórházat javasoltam, de nem rögtön ajtóstul rontok a házba!

És nem azt írtam, hogy azonnal jönnének a görcsök, nem kell kioktatni!

Kedves kérdező!

A kórházban megtudod, hogy mi a helyzet, az a biztos de drukkolok, hogy nem legyen semmi baj!

2011. júl. 1. 18:19
 13/41 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy pont ezért van valami baj,mert a méhem-hasam is keményedett,de nem percekig, hanem órákig, majd újra.magnéziumot kezdtem el szedni,ennyi. Igazából ez úgy tűnik mint valami folyamat, ha így nézem,nyugtalanító. bocsi h ennyit magyarázok, csak próbálok veletek gondolkodni.
2011. júl. 1. 18:19
 14/41 anonim ***** válasza:

Ezért nézesd meg maghad inkább és akkor nem kell tovább idegeskedned!

Látatlanban, vizsgálat nélkül senki nem tud itt okosat mondani neked, de szorítunk értetek és próbálj meg higgadt maradni!

2011. júl. 1. 18:24
 15/41 anonim ***** válasza:
Bocsánat a helyesírási hibáimért.
2011. júl. 1. 18:26
 16/41 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz !!!!!!!!!!!!!

Amúgy árulnak állítólag magzatvíz tesztet a patikába!

2011. júl. 1. 18:30
 17/41 anonim ***** válasza:

ja és semmitt nem vesznek észre.

Engem hazaküldtek 1 újjnyi mészállyal .hogx előfordul nem kell agódni(ugyanilyen panasszal)Másnap koraszültem,és elvesztttem kisfiam.Úgyhogy tessék orvoshoz menni!!!!!!!!!!!!!!!

2011. júl. 1. 18:31
 18/41 anonim ***** válasza:
Ne otthon állj neki kideríteni, hogy magzatvíz-e, mert a kórházban ultrahangot is csinálnak és ott el tudnak látni!
2011. júl. 1. 18:33
 19/41 A kérdező kommentje:
Az igen! Ezért gondolkodom ennyit ezen, mert ők néznek hülyének, és túlzottan aggódónak.. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled!
2011. júl. 1. 18:34
 20/41 anonim ***** válasza:

Az nem számít most, ha esetleg potyára mész be, de legalább te mindent megteszel!

Azért az nem jellemző, hogy csak úgy elküldik a panasszal érkező kismamát, főleg, ha nem eldöntött, hogy a magzatvize szivárog-e!

Kötelességük veled foglalkozni!

2011. júl. 1. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!