Normális ez? Felkeltem az ágyból és jóval a köldököm felett egy ponton nagyon begörcsölt, vagy nem is begörcsölt inkább erősen húzódott. Kb ott ahol a baba van.
Ma többször volt ez,ha hátradőlök például,vagy amikor ma sétáltam akkor is begörcsölt mintha megkeményedett volna egy ponton de akkor oldalt.Néhány másodpercig tart csak.Másnak is volt ilyen??
33 hetes vagyok
Légyszi irjatok!!
Szia!
Én most vagyok 31 hetes(2. babát várom), és nekem már elég régóta van ilyen érzésem, de oldalt. Olyan furcsa mert előzőleg ilyen nem volt. Nekem főleg akkor jelentkezik mikor hirtelen fordulok az ágyban, de van mikor séta közben is, de ez annyira nem jellemző! Semmi baj nincs, ne pánikolj rajta!! Már egyre nagyobb a baba és ahogy helyezkedik, és te is mozdulsz, fáj ha valamit megnyom a kis drága! Ennyi az egész! Ha keményedsz, akkor szedj magnéziumot, akár 3x1-et! És akkor elmúlik a felkeményedés! Én is azt szedem! Remélem tudtam segíteni!További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!