Azt hiszem jön a baba! 7 hónapos a kisfiam már 4 napja késik! Furcsán feszeng a hasam! Főleg ha vmi hirtelen mozdulatot teszek! Kb 2 hete voltunk ugy együtt hogy közben vagyis akkor begörcsölt a lába igy nem volt biztos semmiben! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
:)2010. szept. 24. 09:24
2/10 anonim válasza:
szerintem is tesztelj bár nem értem hogy jön ide a lábgörcs.... :-O
3/10 A kérdező kommentje:
A fantáziádra bizom!
2010. szept. 24. 09:41
4/10 anonim válasza:
ahan értem :) tesztelj és kiderül!szoptatsz még?
5/10 A kérdező kommentje:
2 hete nem!
2010. szept. 24. 09:47
6/10 anonim válasza:
tesztelj, ha 4 napja késik akár ma is tesztelhetsz még.
7/10 anonim válasza:
Teszt!
És várjuk a fejleményeket?
8/10 anonim válasza:
Elég érdekesen fogalmaztál, de ha nem védekeztetek,és pont a ciklus közepén, akkor csinálj tesztet, vagy mire gondoltál, hogy mit kellene csinálni?
9/10 anonim válasza:
Az anyatej csak 6 hós korig véd a terhesség ellen. Nem irigyellek ha kismama vagy, nem lesz egyszerű a két kicsivel.
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, rosszul fogalmaztam nem az anyatej hanem a szoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!