A dagadt, vizes, fájó bokára inkább hideg vagy inkább meleg víz lenne jó?
Figyelt kérdés
Akár áztatni vagy borogatni.
A felpolcolás nem igazán segít, fájdalmas is.
2011. dec. 27. 18:33
1/5 anonim válasza:
Pedig legtöbbször csak az segit. Jo magasra polcold fel a labad es fekudj nagyon sokat!
Nekem meg a lobalzsam segitett. Patikaban lehet kapni, zold tegelyes.
2/5 anonim válasza:
Bocsi. Mi az, hogy fáj? Hol fáj vagy mi?
3/5 A kérdező kommentje:
Zsibog. El is van fáradva (sokat voltam talpon).
Olyan tompán fájdogál, mint amikro az ember egész nap túrázik és elfárad a lába.
2011. dec. 27. 19:06
4/5 anonim válasza:
Hideg, jó hideg víz, térdtől lefelé, legalább 5-5 perc, de jobb, ha több; aztán torna: [link]
biciklizni és nehezebb feladatokat nyilván nem kell, de a lábfejeidet mindenképpen tornáztasd.
5/5 anonim válasza:
Nekem a hideg meleg váltó nagyon jól esett. De figyelj oda nagyon a lábdagadásra, nekem is nagyon dagadt és nem igazán segített semmi. ha reggel is dagadt , tehát éjjel nem lappad le akkor az lehet toxémia jele. nálam gyerekágy 3.napján jött ki a toxémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!