Duplájára van dagadva mindkét bokám és lábfejeim. Napszaktól függetlenül dagadt, már felkeléskor reggel is, minél később van, annál jobban fáj. Mitévő legyek?
38 hetes kismama vagyok.
Kb. 3-4 hete kezdett vizesedni a jobb lábam, a bokámmal kezdődött.
Ma már ordítani tudnék úgy fáj a bal lábfejem.
Kb. duplájára van dagadva mindkét bokám és lábfejeim.
Napszaktól függetlenül dagadt, már felkeléskor reggel is, bár minél később van, annál jobban fáj.
Ezekben a nagy melegekben alig-alig eszek, de inni sokat kívánok.
A 16 hetes vérvételen kicsit magasabb volt a cukrom.
Most mitévő legyek?
Nem működik jól a vesém?
Ezzel árthatok a Babámnak?
Köszönöm a válaszokat!!
Szia!
Én is 38 hetes vagyok és nálam is ugyan ezek vannak mint nálad:S
Azt csináld amit többiek írtak,mert a doki is ezt tanácsolta nekem,meg figyeljem a vérnyomásomat és ha 149 fölé megy akkor menjek egyből be a kórházba.
Kitartást neked,már tényleg nem sok van hátra!
én is 38 hetes vagyok...nekem is ez volt...védönöm tanácsolta egyek meggyet,vagy igyak meggylét....nekem ettől jobb lett.
De nem aggodj a babádnak nem árthatsz vele...nekem azt mondták természetes ha vizesedik,főleg mivel a nagy melegben muszály sokat inni.
Sok sikert.könnyű szülést! :)
Köszönöm szépen a jó tanácsokat!
Kitartást Nektek is!
A "nem sok van hátra" - ez a vizesedésből derül ki?
Sok meggyet és gyümölcsöt, zöldséget eszek.
A sok italtól vizesedik? Akkor hogy-hogy mégis sokat ihatok?
Nagyon sokat kell inni, nekem napi minimum 3 litert mondtak, hogy dolgozzanak a vesék. Enyhén vízhajtó hatású zöldség, gyümölcs is használhat (görögdinnye, uborka, alma) és Natrium Sulfuricum Schüssler-só.
A vénás torna is jó: [link]
A tornán kívüli dolgokat betartva szinte nem is vizesedek, szerencsére, remélem, te is megkönnyebbülsz hamarosan!
39+3 h km
"A nem sok van hátra" mondatból arra utaltam,hogy 38 hetes vagy már csak 2 hét van hátra. Az már nem sok.
Én is 38 hetes vagyok,de nekem már a fejem is torzul a víztől.
Erre mondják,hogy ez már a "vég" (vég=szülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!