Ti mennyire fogjátok vissza az édesség evést, és étkeztek egészségesen a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
én próbálok rendesen enni, reggel meg este teljes kiőrlésű kenyér, ebédre is egészséges kaja stb, de nem megy mindig, heti 2-3x tuti csábulok, és becsúszik valami hamburger, sült szalonna stb...tegnap este 8-kor pl úgy éreztem, hogy megőrülök, ha nem ehetek kakaós csigát, és utána még egy kis fagyit is lenyomtam, pedig tudom, hogy az édességet amúgy is mértékkel kéne enni, pláne este nem szabadna, de nem bírtam ki. És ebből jutott eszembe, hogy szerintetek mi a jobb: ha engedünk a vágynak, és megesszük, amit kívánunk, még akkor is, ha ez mondjuk este 8-kor kb 600 kalória (mint esetemben), de nagyon jól esett, vagy uralkodunk magunkon, és még ha nehezen is, de visszafogjuk magunkat? nyilván nem a napi szintű töménytelen zabálásra gondolok, csak olyanra, mint amit az előbb leírtam, hogy heti 2-3x kicsit elszalad a ló.2012. máj. 25. 08:19
11/11 anonim válasza:
Ugyanazt eszem, mint eddig. Hányingerem egyáltalán nem volt, édesszájú vagyok, de az édességfogyasztásomból vettem le, meg sok gyümölcsöt, zöldséget eszek + terhesvitamint szedek. Régen 3 kávét ittam, most már csak egyet iszok reggel (egy gyengét és cukor nélkül), de egyébként ugyanúgy étkezek, mint előtte. 18 hetes vagyok és még csak 1 kilót híztam az első mérés (8 hetesen) óta, viszont a pocakom nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!