Ez terhesség vagy valami bajom van? Változó a hangulatom,
Hányinger, szédülés, elfeketedett minden pillanatokra,
hát alsó rész fájása, átment volt úgy a hasamra. Sok
folyadékot (menstruáció) kívánom az édességet
1/11 A kérdező kommentje:
Ha a kezem a hasamra teszem kinyomódik valami, van amikor fáj! Ha a telefont a hasamra teszem furán mozog ha tovább van rajta erősebben.A melemböl jön valami folyadékiszom, a szaglásom kifinomultabb mint volt, megjött aztán elmúlt rá pár óra elteltével megint megjött majd elmult a szokottnál kevesebb ( vérzés) és tovább tartott 2nappal.
2/11 A kérdező kommentje:
teszem kinyomódik valami, van amikor fáj! Ha a telefont a hasamra teszem furán mozog ha tovább van rajta erősebben.A
3/11 A kérdező kommentje:
melemböl jön valami folyadékiszom, a szaglásom kifinomultabb mint volt, megjött aztán elmúlt rá pár óra elteltével megint megjött majd elmult a szokottnál kevesebb ( vérzés) és tovább tartott 2nappal.
Csinálj tesztet, látatlanban senki nem tudja ezt megmondani.
2012. ápr. 22. 00:39
Le tudnád írni érthetően? Mert ez nem az!
2012. ápr. 22. 07:38
6/11 A kérdező kommentje:
hát egy hónapal ezelőt kezdődöt ez az egész hányinger,szédülés, roszul jöt meg, édeség kivánása,farkas étvágy, hát fájás ami át ment a hasamra is, obb le a szaglásom mint volt,meg ez a fura kinyodódás a hasamon
7/11 A kérdező kommentje:
hasam keménynek érzem, mikor kezemel nyomkodom és rajta hagyom ott nyomódik ki valami!
Menj orvoshoz. Nem félsz hogy valami bajod van? Szerintem ez nem terhesség. Vagy legalábbis valami nem jó szerintem. Tesztet miért nem csináltál még?
Én már akkor is beparázok, ha érzek a hasamban egy kis feszülést, ciszta szerűt. Hogy van ott valami, ami nyom belülről. Egyszer volt egy ilyen cisztám, mikor a menzesszel nem tudott kijönni, de a következővel kiürült az is, csak ilyen kis vérrög szerű valami volt, már nem emlékszem, pedig elmagyarázták. De rendesen éreztem hogy van ott valami, ami fáj.
2012. ápr. 23. 01:03
9/11 A kérdező kommentje:
tesztet csináltam 3 szor! először kijöt 1 csik utána nézem normális fényben 2 ! utána csináltam még egyet azon 2 ccsik és a harmadik teszten is 2 csik volt
vérzés, barnás váladékozás, alhasi fájdalom, görcs - ezek pozitív terhességi teszt esetén akár méhen kívüli vagy veszélyeztetett terhesség jelei is lehetnek, ilyenkor azonnal nőgyógyászhoz kell fordulni.
2012. ápr. 23. 11:16
Kapcsolódó kérdések: