Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség hanyadik hetében...

Terhesség hanyadik hetében állítottátok össze a gyerekágyat?

Figyelt kérdés
Most 34 hetes vagyok és veszélyeztetett. Szív alakú a méhem és állítólag hamarabb is érkezhet emiatt, de a 32 heti ultrahangon még nem volt megfordulva.
2012. máj. 24. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem 34 hetesen mar siman osszeallithatjatok :) en meg csak 16 hetes vagyok, de szerintem olyan 32 het korul mar mi is elkezdunk keszulodni. illetve ha elobb sikerul venni agyat akkor mar elobb meglesz.
2012. máj. 24. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:

30. héten állítottuk össze, de még akkor az ágynemű nem volt benne.

Az én méhem is szív alakú, még a 36. héten faros volt a babám, 40+3 hétre született normál úton, mert befordult utána.

Most a másodikkal 32 hetes vagyok, ő is faros.

2012. máj. 24. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Összerakhatod most is, de akkor is lehet apa feladata, amíg te a kórházban vagy a babával.

Konkrétan az ágynak nincs jelentősége, viszont a kórházi csomagod legyen összerakva és pár kisruha kimosva-kikészítve. A többi tényleg nem számít.

2012. máj. 24. 13:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Eddig nem mertük összerakni, mert még tavaly előtt vettük meg a kiságyat az előző terhességemnél, és azóta babonás lettem egy kicsit. De most ugy néz ki minden rendben lesz a babával, mert szépen fejlődik.

Kívánok neked jó babavárást, komplokációmentes szülést és egészséges kisbabát.

2012. máj. 24. 13:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ is. Nagyon hasznosak voltak.

Előtte csak készenléti csomagom volt, de most már kész a szüléshez való csomagom is.

2012. máj. 24. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:

34 hetesen már szerintem összerakhatjátok. Mi hamarabb is összeraktuk, mert ezt vettük meg elsőnek a babacuccok közül és olyan kíváncsi voltam milyen. :)

Ágyneműt persze csak később tettünk bele, de a kiságy már állt és minden nap megbámultam. :)

2012. máj. 24. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
24 hetesen. :)
2012. máj. 24. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Első babánál 8 hetes voltam,amikor összeraktuk,mert kaptuk,és kíváncsi voltam rá,hát úgy maradt,mert tök jól bele tudtuk gyűjteni az innen onnan kapott dolgokat.40+3 szültem.Most a második babánál 28 hetes voltam amikor összeraktuk,mert festettük a szobát,és rendezkedtünk,meg kellett nézni,befér-e oda ahova terveztük.Befért,én bele is rámoltam már ágyneműt mindent,szépen kimosva had gyönyörködjek,és nem akartam kiszedni már.Így le van takarva azóta is egy nagy lepedővel az egész,hogy ne porosodjon :)

34 hetes vagyok most.

2012. máj. 24. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Holnap töltöm be a 35. hetet és holnap érkezik meg :) A hétvégén rakjuk össze, mint a hogy a kórházi csomagomat is, minden megvan, csak össze kell pakolni.
2012. máj. 24. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi tegnap rendeztük be a babaszobát,mert hozták a kiságyat. A szőnyeg és a matricák kivételével teljesen babára készen áll :) Már megvan minden a babkocsink,mózeskosár,kiskád ,játékok stb... vagy kaptuk,vagy teszveszeltem. Ruhánk is van már nagyon sok, de a boltba még nem vásároltam ,mert nem tudjuk még a nemét. Amik vannak azt vagy teszveszeltem,mert unisex, vagy örököltük. De én nem vagyok babonás meg ilyenek. Ha valami baj történik az bármikor megtörténhet.

20hkm

2012. máj. 24. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!