Melyiket vegyem meg először? A babakocsit, vagy a gyerekágyat?
Nem írod hány hetes vagy.??
Szerintem elözször a kiságyat,de teljesen mindeggy..Amelyiket te szeretnéd.Gondolom,hogy nem utolsó hónapos vagy.Nekem a kkiságy volt meg utánna a babakocsi.
Szia. Még nem vettünk semmit, 20 hetes vagyok. De szerintem a kiságyat vegyétek meg, bár még sok idő van a végéig, de az fontosabb először mint a babakocsi.
A kiságyról, mi olyat fogunk venni (már kinéztük) ami egybe van a pelenkázószekrénnyel, de később átalakítható kisággyá, a pelenkázószekrény éjjeli szekrénnyé, ágyneműtartós, elvileg kb 8 éves koráig jó lehet. És 40. ezerért vesszük.
Boldog készülődést! :)
Szia!
Szerintem a kiságy az első,van az IKEA-ban matraccal együtt 12eFt-ért vettük,a babakocsit a vaterán néztük hordozóval együtt 50eFt-ért,de még mi sem vettük meg,pelenkázót a Bippa nevezetű boltban vessük meg 18500Ft-ért.
Próbálunk mi is mindent a legolcsóbban megúszni,mert a mai világban nem teheti meg az ember a pazarlást.
Az első gyereknél pelenkázós ágyat vettünk,de nem vált be,mert szétrángatta,mivel huzogatós volt.
Remélem segítettem,minden jót!
32hetes km
Szia! Hát ha 23 hetes vagy, akkor szerintem olyan mindegy, hogy melyiket veszed most meg, mert még egyik se kell, a szülésig meg nyilván mind a kettőt beszerzitek. Mi a babakocsit vettül előbb, mert azt hamar elkezdtük nézegetni és meg is találtuk a megfelelőt. Kiságyat még nem vettünk, pedig már abból is kinéztem a megfelelőt, de azzal úgy vagyok, hohy ráérünk. Végülis a legtöbb kiságy ugyanolyan, de a babakocsinál féltem, hogy nehogy megszűnjön az a szín, ami nekünk tetszett. :-)
Boldog babavárást!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!