Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan juthatok el Angliaban...

Hogyan juthatok el Angliaban nogyogyaszhoz? Bovebben lent

Figyelt kérdés
4 hettel ezelott kezdodo vagina fertozessel tunetek:(viszketes ,prisosodas, folyas, duzzadas) mentem dokihoz akkor azt mondta a dokim nincs nagybaj megsem nezett, az elmondasom alapjan kiirt egy canesten tabit amit felkellett helyezni ennyi. akkor voltam 13 hetes terhes, ra egy hetre megint visszamentem mert annyira bedaggadtam es fajt viszketett h kibirhatatlan volt, masik dokihoz mentem o kedvesebb volt megnezett kenetet is vett ugyanugy egy masik fajta canesten tabit plusz kremmel irt fel,2hetre ra kaptam megint idpontot hozza hiaba mondtam h nem mulik rosszabb most 6 pessary tabit adott ...de ezekutan varhato h egyszer megyogyulok vgy mikor kerulhetek igazi nogyogyasz ele. ellegge aggodom 18hetes terhes leszek feltem a babot is....vki tudna segiteni? koszonom szepen
2012. máj. 23. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:

-Próbálj meg újra elmenni a gp-hez és mondd meg neki, hogy rosszabb lett a helyzet és RAGASZKODSZ egy rendes nőgyógyászati vizsgálathoz (mármint hogy kérjen neked időpontot nőgyógyászhoz)

-Esetleg ha van walk-in-centre vagy treatment centre a környéken, ott is megpróbálhatod ugyanezt!

-A kórház (ahol szülni fogsz) maternity unit részét felhívod és kérsz hozzájuk időpontot.

-Felhívod a midwifeodat és elmondasz neki mindent! (szerintem ez lenne a legjobb megoldás)

Amúgy hihetetlen milyen gáz itt az egészségügyi ellátás ilyen téren..

:(

37 hkm

2012. máj. 23. 22:11
 2/9 A kérdező kommentje:
koszi szepen mindenkepp megprobalom, azt olvastam h az orvos utal be, jovoheten kell visszamennem addig nem jovok ki amig nem utal be, elegge faj es szenvedek vele biztosan nagyobb baj van .....koszonom a valaszod itt eleg gyatra az egeszsegugy sajna...
2012. máj. 23. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Szívesen :)

Sajnos itt mindig ez a jelmondat mindenre hogy: "Ne aggódjon, ez teljesen normális...", mondhatsz bármit is.

Egyszer sírva mentem el a midwifehoz, annyira görcsölt a méhem, akkor is ezt mondták.. :D

Jobbulást kívánok!

2012. máj. 23. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:

szia

en meg ajanlanam neked a family planng clinic-eket is. szinte mindenhova el lehet menni idopont nelkul.

amugy en is a midwife-hoz mennek vagy a gp nyakara ha kell minden nap.

2012. máj. 23. 23:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Párodat is kezeltétek a Canestennel?Mert ha nem,akkor tőle kaptad vissza.
2012. máj. 24. 06:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat, a paromat nem mivel tobb mint 1 honapja nem voltunk eggyutt:(:(elso az egeszseg....kosoznom
2012. máj. 24. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:

szia! hogy vagy? sikerült eljutnod a dokihoz?

remélem az asztalra csaptál :)

2012. máj. 29. 18:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Szioka meg nem mentem van meg 2 tabi ha azt elhasznaltam es meg mindig semmmi akkor jon az asztalra csapas, egyebkent a tunetek enyhultek de megint kezdodik ma reggel mar fajt a pisiles is.....nem tudom elhasznalom a tabikat es mindnekepp visszamegyek....nagyon aranyos vagy koszonom szepen h erdeklodtel
2012. máj. 31. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor jobbulást kívánok és hajrá:)
2012. jún. 1. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!